Calendarul expozițional constănțean în 2010

692
Calendarul expozițional constănțean în 2010 - cc49a288555c28dc9d5609939bd9155d.jpg
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța continuă și în acest an programul deja clasic de târguri și expoziții.
Primul eveniment de gen din 2010 este Târgul pentru Nunți, ajuns la ediția cu numărul șase, care se va desfășura în perioada 12 - 14 februarie, la pavilionul expozițional, pe o suprafață de circa 2.200 metri pătrați.
Urmează ediția a 46-a a Târgului Național de Îmbrăcăminte – Încălțăminte (TINIMTEX), pe care organizatorii îl consideră "un adevărat barometru al industriei ușoare". Târgul se va desfășura în perioada 17 – 21 februarie, locația principală urmând să fie tot pavilionul expozițional, la care se vor mai adăuga probabil și alte spații de expunere din hotelurile și restaurantele apropiate.
În perioada 17 – 21 martie va avea loc un alt târg de confecții, Confintex – Cadouri de Paște, organizat în colaborare cu Federația Patronatelor din Industria Ușoară (FEPAIUS). Târgul va fi găzduit de pavilionul expozițional din Constanța, suprafața alocată fiind de 3.700 metri pătrați.
În paralel cu ediția 2010 a Confintex se va desfășura și Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică (17 – 20 martie), locul ales fiind complexul Perla, din stațiunea Mamaia, cu o suprafață de 1.260 metri pătrați.
"Edițiile anterioare s-au dovedit a fi un real succes. Cei mai mulți expozanți și-au exprimat dorința de a deveni participanți fideli la acest eveniment. Pe perioada expoziției vom organiza seminarii și mese rotunde, la care vor par-ticipa membri ai Federației Patronatelor din Turismul Românesc și ai Ministerului Turismului", spune reprezentanții Camerei de Comerț din Constanța.
Apoi, în perioada 20 – 22 aprilie, CCINA va organiza, împreună cu Ahoy Rotterdam, a șaptea ediție a expoziției de echipamente navale Europort România. Evenimentul se va desfășura la Tenis Club IDU, din stațiunea Mamaia, pe o suprafață de 600 metri pătrați.
Pe 12 mai va debuta o nouă ediție a Tinimtex, care se va încheia pe 16 mai. Luna mai aduce și ediția cu numărul nouă a Denta & Pharma (27 – 29 mai), o expoziție cu vânzare de echipamente, instrumente, accesorii și materiale stomatologice și produse farmaceutice.
În perioada 9 – 12 iunie va avea loc și a 18-a ediție a târgului național de agricultură și industrie alimentară Expoagroutil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5891 secunde