În atenția contribuabililor

Concurs Calendarul obligațiilor declarative pe septembrie 2008

323

Articole recomandate

Pentru luna septembrie, contribuabilul are următoarele obligații declarative: dacă până pe 1 septembrie acesta trebuia să efectueze plata anticipativă de 50% din impozitul pe venit din activitățile agricole, 15 septembrie este ultima zi pentru efectuarea plăților aferente anticipate ale trimestrului III 2008 de către contribuabilii ce realizează venituri din activități independente și din cedarea folosinței bunurilor, cu excepția veniturilor din arendare și a veniturilor din activități agricole.
25 septembrie este ultima zi pentru depunerea declarațiilor privind obligațiile de plată la bugetul general consolidate cu termen lunar; a declarațiilor privind obligațiile de plată la bugetele asigurărilor sociale și fondurilor speciale cu termen lunar; privind accizele; taxa pe valoarea adăugată de către plătitorii de T.V.A. pentru care perioada fiscală este luna.
De asemenea, persoanele fizice ce își desfășoară activitatea în România și obțin salarii din străinătate și persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice și posturilor consulare acreditate în România sunt obligate să-și declare veniturile până la aceasta dată. (F.G.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8533 secunde