Campania "Convinge-ti prietenii să recicleze!"

106
Campania

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Mediului, compania Total Waste Management, parte din grupul de reciclare Green Group și Carrefour, lansează campania "Convinge-ti prietenii să recicleze!", oferind gratuit cărti poștale pentru a fi completate cu mesaje de încurajare a colectării selective.

Astfel, în perioada 5 - 19 iunie, clienții magazinelor Carrefour care ajung la stațiile SIGUREC PRIME primesc gratuit cărtile poștale SIGUREC, iar cei care le completează pe loc, le pot lăsa în urnele special amenajate disponibile la stații. La finalizarea campaniei, după data de 19 iunie, toate cărțile poștale colectate vor fi trimise destinatarilor.

"Pentru a sărbatori Ziua Mediului, cele 21 de stații de reciclare Sigurec din apropierea hipermarketurile Carrefour din toată țara lansează o campanie amplă ce și-a propus să vină întâmpinarea nevoilor clienților noștri, încurajandu-i încă o dată sa realizeze o reciclare selectivă", a precizat Andreea Mihai, director de marketing&comunicare, PR&Solidaritate Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Campania se desfășoară în toate stațiile SIGUREC PRIME de colectare selectivă a deșeurilor din proximitatea hipermarketurilor Carrefour. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Economie : O navă a lovit un dig pe Lacul Erie
Pagina a fost generata in 1.358 secunde