Conturile lui Mark Zuckerberg au fost sparte

362
Conturile lui Mark Zuckerberg au fost sparte - markzuckerberg-1465230739.jpg

Articole recomandate

Mai multe conturi ale fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, printre care și cele de Instagram, Twitter, LinkedIn și Pinterest, ar fi fost ținta unui atac informatic duminică, pentru o scurtă perioadă de timp. Hackerii au dezvăluit că Mark Zuckerberg folosea parola "dadada", potrivit Business Insider.



Un grup de hackeri numit "OurMine", cu peste 40.000 de adepți pe Twitter, a revendicat atacul informatic.

Grupul s-a mândrit cu "realizarea" într-o postare pe rețeaua de socializare amintită și l-a invitat pe Zuckerberg să îi contacteze. "Hei (Mark Zuckerberg), avem acces la conturile tale de Twitter & Instagram & Pinterest, le testăm doar securitatea, dă-ne un mesaj", a scris grupul de hackeri, potrivit Agerpres.

Postarea ofensatoare a dispărut ulterior de pe contul de Twitter, pe care nu mai fusese postat nimic din 2012.

Potrivit Business Insider, Mark Zuckerberg a făcut greșeala de a refolosi o parolă mai veche. În 2012, rețeaua de socializare LinlkedIn a fost ținta unui atac informatic și 160 de milioane de conturi au fost compromise atunci. Printre acestea se afla și contul lui Mark Zuckerberg. Milionarul folosea în continuare parola care se afla în baza de date a conturilor LinkedIn sparte la acel moment: "dadada". Astfel, au reușit reușit hackerii, duminică, să acceseze conturile acestuia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Mai 2016
Stire din Tehnologie : Huawei dă în judecată Samsung
Pagina a fost generata in 0.4482 secunde