Concurs Cardinal Motors a lansat noul Caddy Maxi

811

Articole de la același autor

Ieri, în cadrul Expoziției Naționale de Construcții și Instalații "CAMEX", Cardinal Motors a lansat oficial noul Caddy Maxi, ultimul model care completează gama Volkswagen Autovehicule Comerciale.
"Noul Caddy Maxi a fost conceput pentru a satisface nevoile clienților noștri atunci când vine vorba de transportul de marfă sau de persoane în cele mai bune condiții. Modelul este caracterizat de foarte bune performanțe de cargo, având cea mai mare sarcină utilă și cel mai mare volum util din segmentul său, performanțe dinamice și o ținută de drum apropiate de autoturisme, precum și de materiale de foarte bună calitate și rezistente la uzură", a declarat cu ocazia lansării Cosmin Cârjeu, reprezentantul de vânzări al Volkswagen Autovehicule Comerciale.
La capitolul siguranță, toate variantele de clasă, respectiv Caddy Maxi Furgon, Caddy Maxi Combi și Caddy Maxi Life, sunt echipate în standard cu ABS, sistem de control al tracțiunii, sistem de reglaj al momentului motorului, airbag pentru șofer și însoțitor și sistem de frânare pe discuri.
Potrivit informațiilor oferite de către Cosmin Cârjeu, pentru piața constănțeană se preconizează vânzarea a aproximativ 100 de unități. "Cred în succesul Caddy Maxi pentru că răspunde tuturor nevoilor, atât personale, cât mai ales celor de afaceri. Acest model a fost foarte așteptat nu numai de către clienții noștri, ci de întreaga piață, și asta pentru că va continua succesul înregistrat de modelul anterior care a fost un best seller în segmentul city van", a adăugat acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8739 secunde