HC Minaur - HCM, în Liga Națională de handbal masculin

Constănțenii riscă să piardă chiar și locul doi

497
După ce a ieșit din lupta pentru titlul de campioană, HCM Constanța riscă să piardă și locul secund. Singura șansă a dobrogenilor de a se menține în plasa liderului Steaua este să învingă, în week-end, la Baia Mare.

HCM Constanța are parte de un joc extrem de dificil în etapa a 21-a a Ligii Naționale de handbal masculin, programat duminică, de la ora 11. Echipa antrenată de Vasile Stângă și Eden Hairi va evolua, în deplasare, contra Minaurului, iar ambele tabere iau în calcul doar varianta victoriei. Din păcate, una va trebui să se recunoască înfrântă.
Gazdele ocupă locul șase, cu 23 de puncte, și, dacă nu câștigă, își vor reduce dramatic șansele de calificare în cupele europene. De partea cealaltă, HCM (28 p) va trage cu dinții pentru a obține ambele puncte, condiție obligatorie pentru a rămâne pe poziția secundă, pentru că Bacăul (locul 3, 28 p) merge în plimbare la Caracal, "lanterna" Romvag fiind departe de pretențiile primului eșalon.
Stângă mizează mult pe forma excelentă a extremei Laurențiu Toma (149 de goluri în actuala stagiune) și a forței liniei de 9 metri, dar nu uită că Minaurul n-a suferit, până acum, niciun eșec pe teren propriu, chiar și Steaua luând-o aici pe cocoașă, la zece goluri diferență.
Și CSM Medgidia va susține un meci de totul sau nimic. Duminică, handbaliștii antrenați de Ion Crăciun vor înfrunta, la Timișoara, pe localnica Poli, adversar care a făcut performanță în cupele europene, dar care, în campionat, se bate la retrogradare (locul 11, 16 p).
Însă, Medgidia (locul 8, 22 p) speră într-un rezultat favorabil, care să o readucă în zona europeană.
Celelalte partide ale rundei: Steaua - Pandurii Târgu Jiu, Dinamo - Uztel Ploiești, Bucovina Suceava - CSM Oradea, UCM Reșița - HC Odorhei, Romvag Caracal - Știința Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6853 secunde