Cât îi costă pe constănțeni șase zile la munte

484
Constănțenii care vor să se relaxeze la munte în această perioadă au parte de oferte mai mult decât accesibile, asta deoarece Federația Patronatelor din Turismul Românesc, împreună cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism au lansat programul special "O săptămână la munte". Astfel, pentru un sejur, fără servicii de masă, constănțenii trebuie să plătească 161 lei/persoană, la hotel, vilă, pensiune sau cabană de două stele, 259 lei/persoană, la trei stele, și 368 lei la hotel, vilă sau pensiune de patru stele.

În acest moment sunt înscrise în programul "O săptămână la munte" 33 de hoteluri, pensiuni, vile și cabane. Constănțenii pot opta pentru stațiuni ca Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, dar și pentru pensiuni sau hoteluri din imediata apropiere a barajului Vidraru, din Curtea de Argeș, Băișoara, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Arieșeni sau Băile Olănești. Bineînțeles, nu trebuie să uităm nici de Transfăgărășan, destinația preferată a zeci de mii de români.

Durata sejurului este de cinci nopți, de duminică până vineri, în perioada 4 martie - 22 iunie 2012.

Inițiatorii au gândit acest program pentru a mări gradul de ocupare al societăților hoteliere din regiunea montană și pentru a crește gradul de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4936 secunde