Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o săptămână în stațiunile balneare

133

Articole de la același autor

Toamna este anotimpul perfect pentru o vacanță în stațiunile balneare din România, o vacanță pentru sănătate, sau de refacere a sănătății, așa cum caracterizează patronatele din turism cele câteva programe concepute special pentru pensionari, studenți, dar și pentru persoanele active cu venituri mai reduse.

Iată care sunt și prețurile pentru ofertele balneare din sezonului de toamnă, care se va încheia pe 10 decembrie: Prin Programul "O săptămână de refacere" - varianta cu mic dejun - șase nopți de cazare cu mic dejun, două proceduri pe zi și o consultație medicală la sosire, pe baza recomandării medicale, costă, de persoană, la hotel de două stele, 330 lei, iar la hotel de trei stele, 360 lei.

Pentru varianta cu demipensiune - aceleași servicii, dar cu demipensiune - un sejur costă, la hotel de două stele, 470 lei/persoană, iar la trei stele, 540 lei.

Un pachet prin Programul "Decada balneară" conține zece zile în stațiune, nouă nopți de cazare, pensiune completă pe durata sejurului, tratament - minimum șapte zile, două proceduri pe zi și o consultație medicală la începutul sejurului, și costă 710 lei de persoană la două stele și 830 lei de persoană, la trei stele.

Programul "Hai la băi" are pachete ce conțin șase nopți de cazare cu pensiune completă, două proceduri pe zi - minimum cinci zile de tratament - și o consultație medicală. Prețul este, pentru un sejur la două stele, de 625 lei, de persoană, iar la hotel de trei stele, de 750 de lei, de persoană.

În cadrul "Wellnes balnear" sunt incluse pachete de trei nopți de cazare, două zile demipensiune, o masă festivă, acces la piscine/saună/sală de sport, două proceduri tip wellness, un masaj sau o ședință de cosmetică. Prețul pentru o astfel de vacanță, la trei stele, este de 625 lei/persoană, iar la patru stele, de 650 lei/persoană.

Foarte important, toți cei care își cumpără vacanțe prin aceste programe trebuie să obțină o recomandare de la medicul de familie/specia-list și să prezinte dovada plății asigurărilor de sănătate sau să aibă o copie a talonului de pensie.

Cei interesați își pot cumpăra vacanțe în stațiuni ca Amara, Băile Herculane, Sângeorz Băi, Băile Olănești, Călimănești Căciulata, Slănic Moldova, Băile Tușnad, Lacu Sărat și lista poate continua. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.04 secunde