Cazierul fiscal poate fi obținut on-line

158
Cazierul fiscal poate fi obținut on-line - cazierulfiscalpoatefiobtinutonli-1569419094.jpg

Articole de la același autor

Serviciul electronic "Spațiul privat virtual" oferă contribuabililor înrolați o nouă facilitate: posibilitatea de a solicita și de a primi, on-line, cazierul fiscal. Solicitarea se transmite prin intermediul secțiunii "solicitări / eliberare documente/ certificat de cazier fiscal", prin selectarea CIF/CNP-ului pentru care se dorește eliberarea certificatului și menționarea motivului solicitării. Cazierul fiscal se va regăsi în secțiunea "mesaje".

ANAF le reamintește contribuabililor că serviciul "Spațiul privat virtual" este ușor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică.

Acest serviciu online permite obținerea informațiilor fiscale privind situația fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscale și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale. Documentele comunicate prin "Spațiul privat virtual" au aceeași putere juridică, asemenea celor comunicate prin poștă sau la ghișeu.

Instrucțiunile privind înrolarea în SPV sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3918 secunde