CCIR s-a alăturat protestului "România vrea autostrăzi"

230
CCIR s-a alăturat protestului
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) s-a alăturat campaniei "România vrea autostrăzi", inițiată de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, pentru care a cheltuit 4.500 de euro și care a fost inaugurat în timpul protestului național de 15 minute. 


În comunicatul dat publicității se spune: "CCIR susține campania <România vrea autostrăzi> și se alătură protestului de 15 minute, la care au aderat companii reprezentative ale mediului de afaceri românești, mari retaileri, asociații profesionale și sindicate.


Promotor al mediului de business din România, CCIR susține inițiativa care vine din rândul oamenilor de afaceri, în lipsa unor acțiuni concrete din partea decidentului politic, fiind un semnal extrem de important pentru întreaga societate, nu doar pentru antreprenori."


Mihai Daraban, președintele CCIR a declarat: "Lipsa de infrastructură îl împinge pe omul de afaceri din România să crească prețul la transport și în acest fel să piardă competiția cu țările din jur. Ca urmare, întreaga populație a României are de suferit, prin prețurile mari pe care le regăsește la raft. Sper ca acest semnal de alarmă va fi auzit și înțeles de către decidentul politic, iar măsurile de redresare a infrastructurii vor fi luate de urgență". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2588 secunde