Ce a descoperit Garda Financiară la "Oil Terminal"?

1646
2
Garda Financiară și-a retras "trupele" de la compania "Oil Terminal". Controlul "la sânge" efectuat de cei 130 de comisari, aduși de la mai multe secții din țară, nu s-a soldat cu arestări, așa cum și-ar fi dorit câțiva dintre cei ce au postat comentarii pe site-ul ziarului "Cuget Liber".
Comisarii au depistat câteva plusuri și minusuri nesemnificative în gestiuni. Cea mai mare diferență constatată este de 30 de tone de păcură, dar și aceasta pare a fi rezultatul unei erori de înregistrare. Procesul verbal de control a fost prezentat conducerii companiei, dar va mai trece ceva timp până la prezentarea concluziilor și a măsurilor.
"Faptele prezentate în procesul verbal de control ne îndreptățesc să credem că nu se poate vorbi de gestiune frauduloasă" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", directorul general Silviu Wagner.
Echipa corpului de control al ministrului economiei încă nu și-a încheiat misiunea. De trei zile verifică faptele sesizate de Sindicatul "Oil Terminal" la adresa conducerii companiei. Cum reclamația vizează activitatea pe trei ani a actualei echipe mana-geriale, toate serviciile funcționale ale societății comerciale muncesc să furnizeze informațiile solicitate de inspectori.
Conducerea "Oil Terminal" a deranjat multă lume, altfel nu se explică numărul mare de reclamații cu care s-a trezit pe cap. În ultimii doi ani, mai toate instituțiile statului au fost sesizate și puse pe drumuri. Recent, DNA a dat rezoluția de "neîncepere a urmăririi penale" la plângerea făcută de un fost lider de sindicat. Acum, reclamantul trebuie să răspundă în instanță pentru denunțul calomnios.

Comentează știrea

PORTUARU
11 martie 2012
tita calin

spune cat ai luat de la wis pt articol?pt cultura ta trebuie sa stii ca nu sindicatul a chemat GARDA ci wagner ca sal "albeasca". DACA VROIAU SA GASEASCA CEVA NU VERIFICAU STOCURILE ASA LA COMANDA .PT STOCURI EXISTA O PROCEDURA PE CARE EI NU AU FACUTO-OARE DE CE?

PORTUARU
11 martie 2012
tita calin

ESTI ZIARIST CE NAIBA -CIND AUZI DE OIL TERMINAL TE CONSULTI NUMAI CU CEL CARE TE PLATESTE?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Economie : "Oil Terminal", în pragul nebuniei
Pagina a fost generata in 0.5397 secunde