Ce "chilipiruri" imobiliare vinde Fiscul constănțean

428
Ce

Articole de la același autor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, serviciul de executare silită, a publicat anunțurile de vânzare pentru câteva active imobiliare interesante, care aparțin unor firme cu datorii la bugetele statului.

Cele mai multe bunuri executate silit sunt ale debitoarei SC Compress Group SRL, din Constanța. Pe data de 25 mai 2015, va avea loc licitația publică pentru vânzarea unei proprietăți imobiliare situate la etajul II al unei clădiri de pe bulevardul Mamaia nr. 296. Este vorba de un spațiu comercial parțial și 18 încăperi, cu suprafață utilă de 356,32 mp. Prețul de pornire (care cuprinde și valoarea terenului cotă indiviză, în suprafață de 168 mp) este de 1.400.934 lei (exclusiv TVA).

Pe data de 26 mai 2015, este programată vânzarea prin licitație publică a unei proprietăți imobiliare situate la etajul III al aceleași clădiri din bulevardul Mamaia nr. 296, respectiv 23 de încăperi, cu suprafața utilă de 548,07 mp. Prețul de pornire (care cuprinde și valoarea terenului în cotă indiviză, în suprafață de 246 mp) este de 2.068.891 lei (exclusiv TVA).

În următoarea zi, pe 27 mai 2015, licitația publică este organizată pentru vânzarea unui teren intravilan în suprafață de 300 mp, situat în Constanța, pe bulevardul I.C. Brătianu, la intersecția cu strada Eliberării. Prețul de pornire este de 317.592 lei (inclusiv TVA).

În sfârșit, pe data de 28 mai 2015, se scoate la vânzare prin licitație publică un alt activ al SC Compress Group SR: un teren intravilan în suprafață de 73,03 mp, situat în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 139 B. Prețul de pornire este 149.648 lei (inclusiv TVA).

În toate cele patru cazuri este vorba de prima licitație. Dacă activele nu vor fi vândute, se vor organiza noi sesiuni de licitație, cu prețuri reduse.

Să notăm și faptul că, potrivit mențiunilor înscrise la Registrul Comerțului, părțile sociale în cazul a trei dintre cei patru asociați ai firmei sunt puse sub sechestru, prin decizii ale instanțelor de judecată.

Tot pe data de 28 mai 2015, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța vinde, prin licitație publică, un imobil situat în Constanța pe strada Unirii, la intersecția cu strada Pescăruș. Este vorba de un spațiu comercial, care cuprinde: în beci - cramă, restaurant, casa scării; la parter - restaurant, bucătărie, hol, 4 grupuri sanitare, casa scării; la mansardă - restaurant, birou, magazie, grup sanitar și casa scării; un teren în suprafață de 143 mp din acte și 143 mp din măsurători. Prețul de pornire este de 628.480 lei, după ce a fost diminuat cu 50%, fiind vorba acum de licitația a III-a. Activul aparține debitoarei SC Tolmar Company SRL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4102 secunde