Ce mașini își mai cumpără constănțenii

876
Ce mașini își mai cumpără constănțenii - 396611b4961e670693dbd21d2b6f4e65.jpg
Constănțenii au rămas și în aprilie, din diverse motive, fideli mărcii Dacia. În prima jumătate a lunii, potrivit datelor Direcției Regim Permise Conducere și În-matriculare a Vehiculelor, în Constanța au fost efectuate 46 de înmatriculări de vehicule noi, iar în șapte dintre cazuri a fost vorba despre autoturisme Dacia.
Constănțenii nu s-au uitat însă neapărat la bani. Pe lista au-toturismelor noi înmatriculate luna aceasta se găsește și câte un Land Rover, Mitsubishi, Nissan sau mărci precum Chevrolet, Peugeot, Volkswagen, Fiat, Honda și Mini. Alți trei constănțeni au optat pentru marca Citroen și câte doi pentru Mazda, Renault, Seat și Toyota.
Criza a trecut și pentru alți patru constănțeni care, totuși, s-au limi-tat la câte un autoturism nou marca Opel. La acestea se mai adaugă și alte trei autoutilitare - Dacia, Ford și Mercedes-Benz, 10 remorci și o semiremorcă.
Constănțenii nu se numără însă printre românii care au vrut să renunțe la economii, ori să facă împrumuturi, pentru o mașină nouă, înainte de Paște. În primele două săptămâni din aprilie, bucureștenii au înmatriculat cele mai multe autovehicule noi - 2.114, urmați de locuitorii din Ilfov - 113, din Brașov - 69 și din Timiș - 51, și apoi de constănțeni.
La polul opus se află județe ca Vaslui, Caraș Severin, Sălaj și Bistrița Năsăud unde au fost înmatriculate în primele două săptămâni ale acestei luni doar câte șase vehicule. De asemenea, doar cinci locuitori din județul Călărași și-au permis la începutul lui aprilie să cumpere autoturisme, autoutilitare sau remorci și semi-remorci noi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Aprilie 2011
Stire din Economie : Unde sunt turiștii de altădată?
Pagina a fost generata in 1.3636 secunde