Ce mișcare face Euroins și care este justificarea

186
2
Ce mișcare face Euroins și care este justificarea - euroins-1379494284.jpg

Articole de la același autor

Euroins Insurance Group, acționarul majoritar al Euroins România, a decis ca pe 21 octombrie să organizeze o întâlnire extraordinară a acționarilor, având pe agenda de discuții majorarea capitalului Euroins România cu 20 de milioane de lei.


"Decizia de a majora capitalul Euroins România reflectă strategia pe termen lung a acționarilor companiei. În condițiile creșterii volumului de vânzări, trebuie respectate și cerințele referitoare la capitalul societății. Compania este hotărâtă să își întărească activitatea pe segmentul RCA, să își dezvolte în continuare portofoliul non-auto și să își consolideze poziția între liderii pieței de asigurări din România", a declarat Kiril Boshov, Chairman of the Board of Directors, Euroins Insurance Group. 




Comentează știrea

tony
18 septembrie 2013
degeaba

Niste nenorociti astia cu asigurarile. Daca intra unu in tine, ai pus-o iti iei masina cand vor ei. Am stat o luna pentru un rahat de bara spate in conditiile in care cei de la service m-au anuntat ca e gata dupa numai 3 zile. Si de aici a inceput circul: o suta de telefoane, nu se poate, mai dureaza, nu aveti poze cu accidentul (????), nu e bine completata cererea, service-ul nu e pe lista noastra (m-am dus la reprezentanta), mergeti la service, la service mergeti la asigurator, si asa mai departe. Dupa 2 saptamani deja nu mai am rabdare, am nevoie de masina, merg la politie, de acolo ma trimite la CSA, acolo mi se spune ca, in principiu, n-au ce sa faca trebuie sa ma duc la asigurator si 'sa ma tin de capul lor pana cedeaza si-mi recuperez masina'. Auzi tu, pe banii nostrii... Buuun, merg la asigurator, circul circului, bagat p###, trebuie sa asteptati, cat mm sa mai astept pe banii mei si cu masina mea, amenintari, ma duc la protv, politie, va fac de kkt, vreau masina inapoi, nu se poate, mergeti la sefu, dar peste 2 zile ca nu e aici, baaaah ma lasi, mai are putin si ma da afara, in sfarsit apare unu dobios la costum, ii spun ca am plangere la politie, ca am inregistrat tot, incearca sa vada cine m-a trimis (????), ii spun ca nimeni, doar vreau sa-mi iau masina inapoi, ma asigura ca se va rezolva in cateva zile, ceea ce s-a si intamplat... Asa ca daca aveti ghinionul sa intre unu in voi, ati belit belengherul

ioan Grancea
24 septembrie 2013
sunt oricum niste sarlatani !!

am patit la fel de mai bine de trei luni sunt cu masina pe dreapta ,din cauza unui cu asigurare RCA la euroins , am nevoie de masina fac naveta in fiecare saptamana sute de km si ma rog de colegi nu mai rezist cedez nervos ! sunt niste hoti ! servisul cu care lucreaza au reusit sa-mi faca alta paguba (fisura la parbriz fata) alta nenorocire platesc transport platforma si constatare service tot din bani mei eu cu masina facuta praf si cheltuieli tot pe buzunarul meu .cretina cara a intrat in mine o doare in cur de cheeltuielile mele la fel si pe cei de la euroins Cum recuperez dauna Materiala si morala de 3 luni sunt cu nervi la pamant ?!

Răspuns la: degeaba
Adăugat de : tony, 18 septembrie 2013
Niste nenorociti astia cu asigurarile. Daca intra unu in tine, ai pus-o iti iei masina cand vor ei. Am stat o luna pentru un rahat de bara spate in...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3546 secunde