Euroins promite că-și va relua activitatea pe segmentul RCA "în cel mai scurt timp"

132
Euroins promite că-și va relua activitatea pe segmentul RCA

Articole de la același autor

Compania Euroins, sancționată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cu interzicerea temporară a practicării asigurării RCA, a dat asigurări că va lua toate măsurile care se impun pentru reluarea activității pe segmentul RCA "în cel mai scurt timp".

" (…) Le transmitem partenerilor și colaboratorilor noștri că sunt depuse toate eforturile necesare remedierii acestei situații în cel mai scurt timp. Euroins România face tot posibilul pentru ca setul de măsuri stabilit de ASF să fie implementat rapid și eficient", au precizat reprezentanții companiei.

Aceștia au subliniat că vor comunica decizia ASF tuturor partenerilor din societățile de brokeraj cu care colaborează și vor lucra pentru soluționarea dosarelor aflate în proces de analiză.

"Subliniem în mod special faptul că actualii clienți ai companiei nu sunt în nicio formă afectați de noua decizie a ASF. Toate polițele RCA emise de companie până la acest moment sunt valabile și oferă protecție asiguraților pe toată perioada contractuală", au mai explicat reprezentanții Euroins. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5344 secunde