Ce s-a discutat la reuniunea comisiei interguvernamentale romano-ruse

348
Ce s-a discutat la reuniunea comisiei interguvernamentale romano-ruse - ionariton-1317739592.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Ion Ariton, a participat, astăzi, la Moscova, la reuniunea Comisiei interguvernamentale romano-ruse de colaborare economică și tehnico-științifică.
În cadrul reuniunii, au fost analizate situația colaborării comercial-economice și investiționale, cooperarea în domeniile energie, transporturi, industrie, agricultură, turism, în domeniul tehnico-științific și pe linia colaborării între camerele de comerț si industrie.
În cuvântul de deschidere a reuniunii de la Moscova, ministrul Ion Ariton a ținut să aprecieze progresele înregistrate la nivelul relațiilor economice dintre cele două țări. "Cred că această sesiune își desfășoară lucrările sub auspicii deosebit de favorabile, având în vedere atât prezența semnificativă a capitalului rus în economia României, cât și interesul companiilor din România și Rusia în dezvoltarea de proiecte de cooperare, în condițiile unui imens potențial al economiilor țărilor noastre", a spus demnitarul român.
La rândul său, ministrul Andrei Fursenko a exprimat aprecieri cu privire la progresele înregistrate în cooperarea dintre cele două țări în special în domeniul economic.
Anterior reuniunii Comisiei Interguvernamentale, cei doi miniștri au avut o întâlnire bilaterală, în cadrul căreia au discutat despre rezultatele colaborărilor economice și tehnico-științifice dintre România și Federația Rusă, aflate pe un trend ascendent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4268 secunde