CE SE VA ÎNTÂMPLA CU RCS&RDS?

692
1
CE SE VA ÎNTÂMPLA CU RCS&RDS? - alexandruoprea-1429002855.jpg

Articole recomandate

Acum câteva zile, directorul general RCS & RDS, Alexandru Oprea, își anunța încetarea colaborării cu RCS&RDS, începând de azi, după 18 ani de activitate în companie.

Nu era preconizat faptul că Oprea se va despărți de RCS&RDS înainte de pensie, iar anunțul plecării cu doar patru zile înainte (vineri a apărut informația, marți intră în vigoare) surprinde cu atât mai mult.

Se spune că Oprea îi datorează cariera de manager lui Zoltan Teszari, acționarul principal al RCS&RDS, cel care l-a descoperit și promovat, însă nu puțini cred că și reciproca poate fi valabilă: anume că lui Oprea i se datorează mare parte din strategia de creștere (și succesul) RCS&RDS, iar acum devine foarte interesant nu doar cine va ajunge la cârma companiei de cablu (liderul industriei locale), dar și care va fi strategia grupului controlat de Teszari, numit de presa din România – pentru puținele sale apariții în public – "Miliardarul fără chip".

Mișcarea este de mare interes pentru întreaga industrie, mai ales că grupul se afla într-o serioasă ofensivă atât pe segmentul de telefonie mobilă, cât și pe cel de media. Acum, toată lumea se întreabă cum va fi afectat grupul.

Odată cu plecarea directorului general, rămâne de văzut dacă RCS&RDS își poate păstra unul dintre principalele avantaje competitive față de concurență, anume rapiditatea cu care se iau deciziile, viteză care a făcut ca grupul să se miște cu viteză antreprenorială chiar dacă este o organizație înțesată de proceduri, notează adevărulfinanciar.ro.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și satelit din România, fiind controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari.

Articolul integral pe adevărulfianciar.ro

Comentează știrea

mihai
14 aprilie 2015

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti un mail la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2571 secunde