Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în România. Când și unde va fi deschis

290
Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în România. Când și unde va fi deschis - appleiglassbynlmstudios-1332932267.jpg
Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, cu o suprafață totală de 260 metri pătrați, din care 160 sunt destinați retailului, va fi deschis în România. În cadrul noului magazin există și o zonă special amenajată de training și prezentări destinate utilizatorilor de produse Apple.

Compania iStyle Bucharest SRL va deschide, vineri, cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în Băneasa Shopping City, cu o suprafață totală de 260 metri pătrați, din care 160 sunt destinați retailului.

"Amenajarea magazinului, conceput după cele mai recente standarde Apple, a necesitat investiții de peste 250.000 de euro, la care se adaugă fondurile pentru produsele demo și stocul de produse destinat comercializării. Spațiul generos ne va permite să expunem spre vânzare cea mai mare gamă de accesorii dedicată Apple din România, cu peste 7.000 de repere diferite", a declarat, miercuri, directorul general iStyle Bucharest, Dora Anca Popeneciu.

Citește mai departe despre magazinul cu produse Apple

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Martie 2012
Stire din Economie : Cursurile BNR de astăzi
Pagina a fost generata in 1.3533 secunde