CELCO a donat materiale de construcții sinistraților din Corbu și Luminița

195

Articole de la același autor

Campania de ajutorare a sinistraților din Corbu și Luminița organizată de compania Celco SA, cel mai mare producător de materiale de construcții din sud-estul României, a ajuns la final, se arată într-un comunicat de presă sosit la redacție. "Pe parcursul ultimei luni, compania a livrat materialele de construcții necesare pentru reconstruirea locuințelor afectate de viitura din 12 octombrie 2015 în localitățile Corbu și Luminița din județul Constanța. 


În urma inventarierii avariilor produse la peste 50 de case de către 4 echipe de profesioniști din cadrul Celco SA, au fost stabilite cantitatea și sortimentele mate-rialelor de construcții necesare pentru reconstrucție și reabilitare, produse aflate în portofoliul companiei."


"Mulțumesc din suflet firmei Celco pentru că ne-a ajutat, căci nu aveam cu ce să reconstruim casele. Aici este proprietatea mea și a fratelui. A venit apa, a fost până la tavan. Până vine iarna vrem să re-construim partea dărâmată", a spus Ho-rodincă Mihai, unul dintre localnicii sinistrați. 


La rândul său, Danciu Hritinia a povestit: "A venit apa mare și a distrus totul. Au căzut geamuri, uși. Pereții au fost din chirpici și s-au rupt. Mulțumesc pentru ajutorul primit". 


"Apa a fost de 1 metru în casă. A stricat totul, și aparatura electronică, și mobila. Podeaua s-a umflat și s-a stricat de tot. Stăm cu ușile și geamurile deschise să se usuce, dar e plin de nămol peste tot", a adăugat Poteleanu Gheorghe. 


CELCO a donat nevoiașilor peste 300 metri cubi de BCA, 320 saci de adezivi, 1.380 de saci de var și peste 1.600 tone de piatră de calcar și nisip. 


"Unul din domeniile noastre de activitate este producerea varului la cea mai modernă fabrică de var din România, situată în comuna Corbu. Cu atât mai mult, avem o responsabilitate majoră față de societatea în care ac-tivăm. Credem că trebuie să participăm în mod activ la dezvoltarea armonioasă și frumoasă a mediului înconjurător. Rolul nostru este să creăm valoare. Astfel, am hotărât să venim în ajutorul comunității afectate de inundații, să ajutăm la re-construirea caselor și a speranței lo-cuitorilor. Donația însumând aproximativ 100.000 lei a constat în materiale de construcții produse de fabricile noastre din Constanța și Corbu, campania derulându-se pe parcursul ultimei luni. Sperăm ca implicarea noastră să fi motivat și alți agenți economici să contribuie la asigurarea unui cămin pentru acești oameni, acum, în pragul iernii și al sărbătorilor", a declarat Niculae Dușu, președintele Celco SA. 


Celco demarează constant campanii sociale, contribuind cu materiale de construcții pentru reabilitări și construcții de școli, biserici sau case pentru cazuri sociale. De asemenea, societatea con-tribuie la promovarea unui trai sănătos prin organizarea periodică de competiții spor-tive pentru tineri și veterani. 


CELCO produce BCA, mortare, adezivi, buiandrugi și var în fabricile din Constanța și Corbu. Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generațiilor viitoare, prin crearea de soluții constructive și sustenabile, se arată în comunicatul de presă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde