Centrala de la Cernavodă își schimbă furnizorul de uraniu

346
1
Centrala de la Cernavodă își schimbă furnizorul de uraniu - 39607991-1456333863.jpg

Articole recomandate

Centrala nucleară de la Cernavodă își schimbă furnizorul de uraniu. Cumpăra înainte de la Compania Națională a Uraniului, dar a reziliat contractul și în loc i-a ales pe canadienii de la Camenco. 



Oferă un preț mai avantajos, a declarat Delia Lulache, directorul Nuclearelectrica, și poate ceva mai multă siguranță de aprovizionare.

Pasul către cel mai mare producător de uraniu din lume e făcut după ce Compania Națională a Uraniului, singura de acest tip din România, a scumpit brusc uraniul în luna decembrie și a sistat livrările, spune Nuclearelectrica.

Furnizorul român nu și-ar fi permis financiar să-și respecte contractul. Acolo, pe fondul problemelor financiare, directorul general al companiei a fost înlocuit în urmă cu 2 zile.  



Comentează știrea

Autor
25 februarie 2016
La pușcărie cu penalii ăștia

Nu se poate așa ceva , în loc banii să rămână în România se duc în Canada iar companiile românești se închid și concediază oamenii ca nu au de lucru , este strigător la cer , ce face SRI-ul ce fac autoritățile române de nu intervin ? Ați văzut directorii de la nuclear electrica Cernavodă sunt anchetați de DNA deci ? România trezeștete !!!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Economie : ANAF lansează operațiunea "Venus"
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Economie : Francul elvețian a câștigat 2,24 bani
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Economie : Dolarul a înghițit 1,52 bani
Pagina a fost generata in 1.4876 secunde