Cinci consilieri locali de la Ovidiu și-au pierdut mandatul

179
Cinci consilieri locali de la Ovidiu și-au pierdut mandatul - cinciconsilieridelaovidiuaupierd-1456333839.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a emis, ieri, mai multe ordine de încetare a unor mandate de aleși din cadrul Consiliului Local Ovidiu. 


"Având în vedere sesizarea Organizației Județene Constanța a Partidului Social Democrat, înregistrată la Instituția Prefec-tului prin care a fost comunicată pierderea calității de membri ai partidului a social-democraților Tacciu Mirela, Dan Radu Florin, Dobrinaș Ionuț Alexandru, Vasile Marian și Darie Nelu, prefectul județului Constanța, prefectul Ion Constantin, a emis Ordinele nr. 96,97,98,99,100/2016 prin care se constată încetarea de drept a mandatelor acestora din calitatea de consilieri locali în cadrul Consiliului Local al Orașului Ovidiu", se spune într-un comunicat de presă trans-mis de Prefectura Constanța. 


În consecință, ca urmare a pierderii calității de membri ai partidului politic pe a cărui listă au fost aleși, locurile de consilieri locali se declară vacante urmând să fie ocupate de supleanții aflați pe lista USL la alegerile din 2012. Conform legii, ordinele prefectului pot fi atacate la instanța de contencios administrativ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.071 secunde