Primăria Ovidiu investește în tineri. A fost deschisă o nouă secție sportivă

158
Primăria Ovidiu investește în tineri. A fost deschisă o nouă secție sportivă - primariaovidiu-1456161170.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă investițiile de interes general care vizează localitatea Ovidiu, primarul George Scupra mai are pe agenda de lucru și investițiile în activitatea sportivă a tinerilor din oraș.


Proiectul "Investim în performanță și sport" inițiat de edil a continuat, zilele acestea, prin deschiderea oficială a secției sportive de karate din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu. La primul antrenament au participat 84 de copii din oraș. 


"Sportul este activitatea cea mai accesibilă tinerilor și copiilor pentru a-și crea un stil de viață sănătos și a începe de la vârste fragede să își contureze un caracter și o conduită bazată pe perseverență, punctualitate și spirit de echipă. În ceea ce privește investițiile, acestea au fost canalizate pe infrastructură și aici putem spune că sala de sport din Ovidiu este una la standarde care îndeplinesc toate condițiile pentru desfășurarea de orice tip de concursuri și competiții, sala fiind dotată cu tribune noi cu 150 locuri, ta-belă electronică multifuncțională, vestiare, sală de forță, sală de box și sală de haltere. Celelalte investiții au fost repartizate pentru a susține din punct de vedere logistic tot ceea ce a fost nevoie pentru a obține performanță și anume echipamente sportive, costuri privind deplasările sportivilor în țară și medicamentație. Suntem încântați că în fiecare an reușim să aducem performanțe sportive în Ovidiu câștigând titluri locale, județene și naționale", a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu. 


Pe de altă parte, edilul a mai adăugat că, toate ramurile sportive din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu sunt gratuite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5269 secunde