Școlile constănțene își deschid porțile pentru viitorii "boboci"

362
8
Școlile constănțene își deschid porțile pentru viitorii

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 3 martie, conform calendarului aprobat de la Ministerul Educației, școlile constănțene vor organiza Zilele porților deschise și vor acorda consiliere părinților.

De altfel, ieri, conform aceluiași act normativ, unităților de învățământ li s-a pus în vedere să afișeze numărul de clase pregătitoare și planul de școlarizare, dar și programul de evaluare psihosomatică a copiilor conform metodologiei.

Prima etapă de înscriere la clasa pregătitoare începe pe 21 martie și se încheie pe 26 martie, iar a doua etapă are loc între 29 martie și 15 aprilie 2016 când se vor afișa listele finale cu elevii înscriși la clasa pregătitoare. Între 19 și 22 aprilie se soluționează situațiile copiilor neînscriși. 

Comentează știrea

Scoala 28
22 februarie 2016
Porti deschise

Daca va inscrieti la scoli care nu mai au locuri, nu va grabiti! Puteti veni la 28, oricand, si in vara, dupa inscrieri, daca doriti. De cand o avem pe cap pe STAN, cei care au auzit de fuga ei cam stau pe ganduri si, in final, renunta sa-si mai aduca copilu la 28. Eeehhe, ce sa-i faci! Au fost aici si vremuri mai bune, cand STAN nu era pe firmament! Asa ca, dragi parinti, nu va grabiti! Va primim oricand, oricum nu se ocupa locurile la 28 never! Si apoi, de la noi fug copiii, nu vin! Asa ca avem foame mare de copii, ca ne pierdem scoala si posturile cu nebuna de STAN!

incorect!
22 februarie 2016
porti inchise!

Veniti la DB, ca va asteapta tanti stan, verticalitatea, demnitatea si corectitudinea intruchipate! Sa stiti ca dânsa respecta legea...nu se abate nici macar cu un milimetru de la litera EI! Te pupam, miha.

Răspuns la: Porti deschise
Adăugat de : Scoala 28, 22 februarie 2016
Daca va inscrieti la scoli care nu mai au locuri, nu va grabiti! Puteti veni la 28, oricand, si in vara, dupa inscrieri, daca doriti. De cand o avem...
RUSINE
22 februarie 2016
RUSINE

Tot comentand despre directoarele voastre va pierdeti si elevii! O sa se inchida scoala si o sa ramaneti pe dinafara dimpreuna cu copacelul stingher de la intrarea profesorilor si cu catelul de langa copacel! RUSINE, RUSINE! Sfortati-va si voi sa le lasati in pace.

Directoarele noastre???
22 februarie 2016
Nici gând!

Directoarele noastre? Dar ce, le-am ales noi? Doamne fereste, n-avem nici in clin, nici in maneca cu ele. Le repudiem definitiv si irevocabil, abia asteptam sa scapam de nevertebratele astea! Huoooo!

Răspuns la: RUSINE
Adăugat de : RUSINE, 22 februarie 2016
Tot comentand despre directoarele voastre va pierdeti si elevii! O sa se inchida scoala si o sa ramaneti pe dinafara dimpreuna cu copacelul stingher...
INTARIRI DE TRUPE
23 februarie 2016
sc 28

Dragi colege in locul lui Nicu la istorie vine o profa vai vai vai de la sc.5.Saracu Nicu pentru cine a fost dat la o parte.

cine vine
23 februarie 2016
pe istorie?

pana la urma care e adevarul? Vine cineva de la sc 12, sau cineva de la sc 5? Tot e bine ca mai vrea sa vina cineva la 28!

colege
23 februarie 2016
de la DB

Pacat! Ei, asa e-n tenis. Nu scuipa unde-ai pupat si nu pupa unde-ai scuipat! Cand era bine ptr el si rau ptr altii, a pupat......Acum se retrage. Saracu nicu....

Răspuns la: sc 28
Adăugat de : INTARIRI DE TRUPE, 23 februarie 2016
Dragi colege in locul lui Nicu la istorie vine o profa vai vai vai de la sc.5.Saracu Nicu pentru cine a fost dat la o parte.
Pa, Nicu!
23 februarie 2016
Era cazul!

Ramolit, saracu....si senil, si servil, si blazat, si neputincios....

Răspuns la: de la DB
Adăugat de : colege, 23 februarie 2016
Pacat! Ei, asa e-n tenis. Nu scuipa unde-ai pupat si nu pupa unde-ai scuipat! Cand era bine ptr el si rau ptr altii, a pupat......Acum se retrage...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5024 secunde