Primăria Medgidia primește cererile pentru acordarea tichetelor pentru grădiniță

157
Primăria Medgidia primește cererile pentru acordarea tichetelor pentru grădiniță - primariamedgidiaprimeste-1456333800.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia au organizat, recent, o dezbatere publică cu tema "Procedura privind modalitatea de identificare a bene-ficiarilor de tichete sociale pentru grădiniță, precum și soluționarea situațiilor identificate, în conformitate cu Legea nr.248/2015 privind sti-mularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate". 


Procedura a avut ca scop stimu-larea participării în învățământul preșcolar a copiilor care provin din familii defavorizate. Astfel, vor beneficia de tichete copiii din familiile defa-vorizate, cetățeni români, care au domiciliul sau reședința pe raza Municipiului Medgidia, copiii cetățeni români, fără domiciliu sau reședință și/sau fără locuință, numai pe peri-oada în care se află în evidența ser-viciului public de asistență socială. Stimulentele educaționale se acordă sub forma tichetelor sociale numai pentru copiii care frecventează în mod regulat unitățile de învățământ preșcolar, din familiile al căror venit lunar pe membru de familie este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură, prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.


În acest context, reprezentanții Primăriei Medgidia îi anunță pe cei interesați că, pentru a beneficia de tichete în anul școlar 2015-2016 persoanele care se încadrează în criteriile de mai sus pot depune ce-rerile însoțite de documentele justificative, până la data de 30 aprilie 2016, la Primăria Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5594 secunde