Reprezentanții Poliției Medgidia luați la întrebări de liceeni

150
Reprezentanții Poliției Medgidia luați la întrebări de liceeni - reprezentantiipolitiei-1454348463.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Nonviolenței în școală, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a organizat o activitate de prevenție la care au participat comisar șef Ionel Ioniță și comisar șef Constantin Rădoacă, în calitate de reprezentanți ai Poliției Muni-cipiului Medgidia.


În cadrul activității, s-au abordat probleme privind implicațiile negative ale abandonului școlar, cât și problematici referitoare la implicațiile negative și chiar ilegale ale traficului și consumului de droguri și alte produse interzise. S-a discutat pe tema răspunderii personale în comiterea unor fapte antisociale, încercându-se responsabilizarea elevilor ca parteneri ai unor programe separate, spre a interveni activ în vederea identificării celor care încearcă, prin diferite metode, să perturbe procesul de învățământ, atentând la climatul de siguranță în școală.


De asemenea, au fost abordate și aspecte mai delicate, cum ar fi infracțiunile cu privire la viața sexuală, traficul de persoane și implicațiile psiho-sociale ale acestor infracțiuni. S-a acționat în principii generale pentru a conștientiza elevii de capcanele vieții specifice vârstei, dar și de riscul la care sunt supuși în permanență, cu scopul de a evita incidentele neplăcute.


La activitate au participat elevi ai claselor a IX-a - a XII-a, care s-au arătat interesați de tematica dezbătută și care nu au pierdut ocazia de a intra în dialog cu invitații lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Descoperire macabră la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.4663 secunde