Clipe de groază pentru un taximetrist, pe ruta Constanța-Medgidia. AMENINȚAT ȘI LĂSAT FĂRĂ BANI ȘI TELEFON!

336
Clipe de groază pentru un taximetrist, pe ruta Constanța-Medgidia. AMENINȚAT ȘI LĂSAT FĂRĂ BANI ȘI TELEFON! - pol-1453982758.jpg

Articole recomandate

Un taximetrist din Medgidia a fost ținta unui jaf, în această dimineață. După ce s-au plimbat cu mașina omului, doi tineri l-au amenințat, după care l-au lăsat fără bani și telefon.


Ce spun oamenii legii


"La data de 28.01.2016, polițiștii din Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, două persoane necunoscute, prin amenințare, au deposedat un taximetrist de un telefon mobil și de suma de 170 de lei.

Polițiștii s-au deplasat operativ în zonă, iar în mai puțin de o oră i-au identificat și depistat pe cei doi tineri de 16 ani și respectiv de 25 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, taximetristul a efectuat o cursă din municipiul Constanța spre municipiul Medgidia, iar în apropierea orașului, prin amenințare, cei doi au deposedat victima de telefonul mobil și de suma de bani. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, cu cei doi tineri în stare de reținere, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.", se arată în comunicatul dat publicității de IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Descoperire macabră la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.5821 secunde