Centrul Național al Dansului primește Sala Omnia

107
Centrul Național al Dansului primește Sala Omnia - centrulnationalaldansului-1473418406.jpg

Articole de la același autor

Sala Omnia trece din administrarea Operei Naționale din București în administrarea Centrului Național al Dansului București (CNDB), potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de ieri.

CNDB este singura instituție publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susține, dezvolta și promova dansul contemporan. Atribuirea sălii Omnia în administrarea Centrului va facilita buna desfășurare a activităților acestei instituții, între care programe și proiecte care contribuie la crearea unui mediu favorabil dialogului, reflecției si dezbaterii, cu scopul de a încuraja cercetarea, experimentul și inovația din arta contemporană.

Imobilul va oferi condițiile necesare pentru funcționarea în mod corespunzător a Centrului Național al Dansului București, în scopul dezvoltării și promovării dansului contemporan, prin organizarea de evenimente: cursuri, proiecte, ateliere și masterclass-uri destinate profesioniștilor, programe de cursuri destinate publicului larg, ateliere de compoziție coregrafică și improvizație, cursuri de management cultural și ateliere de dans destinate elevilor de la liceele de coregrafie din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Economie : Atenție! Anunț important de la ANAF
Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Economie : Francul a cedat 1,82 lei
Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Economie : Comerțul exterior e în regres
Pagina a fost generata in 1.1128 secunde