"Cercetare - Inovare - Proprietatea intelectuală", seminar în cadrul Salonului Cercetării

413
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Con-stanța, prin Centrul Regional pentru Promovarea Protecției Proprietății Industriale și Centrul Enterprise Europe Constanța, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București și Autoritatea Națională de Cercetare Științifică București au organizat, ieri, seminarul cu tema "Cercetare - Inovare - Proprietatea intelectuală, Priorități și tendințe europene". Acesta a avut loc începând cu ora 10.00, la sala de conferințe din cadrul Hotelului Perla din Mamaia.
Seminarul a fost susținut de spe-cialiști de marcă din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci București și experți din cadrul Cen-trului Enterprise Europe Constanța. Au fost abordate teme precum "Avantajele protecției prin brevetul de invenție", "Valorificarea breve-tului de invenție", "Informarea din literatura de proprietate industrială - necesitate pentru cercetători, studenți, cadre didactice (baze de date, espacenet)", "Evenimentele de brokerage - soluții oferite de Rețeaua Enterprise Europe pentru stimularea inovării".
Seminarul a avut loc ca mani-festare conexă în cadrul celei de-a doua ediții a Salonului Regional al Cercetării din Constanța, care se desfășoară în perioada 8 - 11 iunie în Mamaia - Complex hotelier Perla.
În cadrul evenimentului participă, în calitate de expozanți, institute / centre de cercetare și dezvoltare, instituții de învățământ superior, firme, cercetători, inventatori, stu-denți, categorii interesate în promo-varea și valorificarea rezultatelor cercetării și inovării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iunie 2011
Stire din Economie : Salariile marinarilor se dezgheață
Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Economie : Cutremur la Garda Financiară
Pagina a fost generata in 1.4849 secunde