CERONAV a finalizat investi╚Ťia la sediul filialei din Gala╚Ťi

2282
CERONAV a finalizat investi╚Ťia la sediul filialei din Gala╚Ťi - ceronavafinalizatgalati-1481722519.jpg
Ast─âzi, 14 decembrie 2016 are loc recep╚Ťia lucr─ârilor de costruc╚Ťie a cl─âdirii unuia dintre cele mai mari ╚Öi mai moderne centre de preg─âtire profesional─â pentru personalul din sectorul de transport pe ape interioare, conform cu cerin╚Ťele standardelor Europene.
Obiectivul de investi╚Ťii CERONAV SEDIU GALA╚ÜI dezvolt─â ╚Öi optimizeaz─â activitatea de instruire a personalului navigant ├«ntr-un sediu care corespunde standardelor interna╚Ťionale de formare profesional─â continu─â ├«n domeniul transportului pe c─âile navigabile interioare.


"CERONAV are de ├«ndeplinit o serie de misiuni ├«n cadrul organismelor Europene de reglementare, care vor contribui la dezvoltarea ╚Öi armonizarea form─ârii profesionale continue ├«n domeniul transporturilor pe c─âile navigabile interioare. Prin aceast─â cl─âdire, CERONAV devine unul dintre centrele coordonatoare din macroregiunea Dun─ârii ╚Öi un promotor al ini╚Ťiativelor ╚Öi strategiilor Europene ├«n domeniu", a declarat Ovidiu Sorin Cup╚Öa, Directorul General CERONAV.


Suprafa╚Ťa total─â a noii cl─âdiri este de aproximativ 2.000 mp, desf─â╚Öurat─â pe patru nivele. Valoarea total─â a investi╚Ťiei se ridic─â la suma de 8.400.000 lei.


Noul Sediu CERONAV Gala╚Ťi include facilit─â╚Ťi de instruire conforme cu standardele europene at├ót pentru preg─âtirea teoretic─â, c├ót ╚Öi pentru cea practic─â - s─âli de clas─â adecvate cerin╚Ťelor fiec─ârui program de instruire, echipamente ╚Öi materiale didactice specifice ╚Öi simulatoare. Acest lucru va contribui la cre╚Öterea calit─â╚Ťii activit─â╚Ťii de instruire bazat─â pe competen╚Ťe, conform reglement─ârilor Europene ╚Öi va conduce la ├«ndeplinirea cerin╚Ťelor de pe pia╚Ťa muncii ╚Öi cre╚Öterea mobilit─â╚Ťii for╚Ťei de munc─â din sectorul de transport pe ape interioare. 


Articole din aceea╚Öi sec╚Ťiune

Pagina a fost generata in 0.8099 secunde