Caz șocant: Profesoară bătută cu o țeavă, de elevul său de 12 ani

1027
3
Caz șocant: Profesoară bătută cu o țeavă, de elevul său de 12 ani - ambulanta21398350240-1481722999.jpg
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele unui elev de clasa a VI-a de la Școala Todirești pentru loviri sau alte violențe, după ce și-a agresat pe stradă profesoara de limba și literatura română.Tânăra de 29 de ani a fost lovită de mai multe ori peste picioare de către copil cu o țeavă din pexal, în timp ce mergea pe drumul național DN 15 D. Aflată în preajma Primăriei Todirești, profesoara a reușit să fugă în sediul instituției, după ce a intervenit un bărbat aflat în preajmă. Cu picioarele pline de vânătăi, tânăra a mers la medicul legist, care a constatat că are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.


"În urma plângerii făcute de către victimă, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Urmează a se desfășura cercetări în acest caz pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a petrecut agresiunea", a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.


Cazul elevului agresor a ajuns și în atenția conducerii școlii ale cărei cursuri le frecventează, precum și cea a Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.


"Incidentul va fi pus în discuție în cadrul consiliului profesoral, care va stabili sancțiunea pentru elev. Cel mai probabil, având în vedere gravitatea faptei, se va decide scăderea notei la purtare sub patru și copilul va fi lăsat repetent", a precizat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Gabriela Plăcintă.


Șefii învățământului vasluian nu au putut preciza care a fost motivul pentru care elevul a reacționat violent, însă se presupune că băiatul s-ar fi răzbunat pentru notele mici puse de către profesoară.








Comentează știrea

Doru
14 decembrie 2016
Placinta ?

Mare este neamul asta de penali . Ce sa rezolve inspectoratul in frunte cu o Placinta ?

anca
14 decembrie 2016
Iar Vaslui???? iar moldoveni nenorociți??

Moldoveni violatori din Vaslui!!!! Afară cu moldovenii din țară, să se ducă la frații lor de peste Prut!!

Ion
15 decembrie 2016
Educatie

Ce sa rezolve educatia in ziua de azi? Oricum la scoala nu se face educatie, nu se mai face nimic. Vai de neamul nostru!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2657 secunde