CERONAV are un nou contract colectiv de muncă

107
CERONAV are un nou contract colectiv de muncă - ceronavovidiucupsa-1386938341.jpg

Articole de la același autor

Angajații și conducerea Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV au semnat un nou Contract Colectiv de Muncă, valabil pentru perioada 1 – 31 decembrie 2014, se arată într-un comunicat de presă. 


"Noul contract colectiv de muncă păstrează, în general, clauzele celui anterior, însă s-au făcut și unele adăugiri cum ar fi suplimentarea numărului de investigații medicale prin adăugarea examenelor de laborator sau paraclinice la recomandarea medicilor specialiști, promovarea rapidă în funcție cu condiția întrunirii anumitor condiții și organizarea trimestrială a unor cursuri de prefecționare pentru întreg personalul angajat, în vederea îmbunătățirii performanțelor, în funcție de posibilitățile bugetare ale institutiei" a declarat Ovidiu Cupșa, director general CERONAV.


"În urma negocierilor purtate între sindicat și conducerea CERONAV, suntem mulțumiți că am putut introduce în noul contract colectiv de muncă unele beneficii pentru angajații instituției. Acestea sunt fie de natură socială, precum suplimentarea setului de analize medicale efectuate anual, fie profesională prin introducerea unor noi condiții de promovare bazată pe competență și participarea la cursuri de perfecționare la fiecare trei luni" a adăugat președintele sindicatului CERONAV, dr. Constantin Mihalache. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Economie : Marile ambiții ale CERONAV
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Economie : Eveniment cultural marca CERONAV
Pagina a fost generata in 0.4782 secunde