Ceronav își face relații pe piața internațională

260
Ceronav își face relații pe piața internațională - 775115ceronav1350681349-1351719393.jpg
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Perso-nalului din Transporturi Navale - CERONAV este tot mai activ pe plan internațional. 

În luna septembrie a început cooperarea cu Maritime Safety and Survival Training Centre, din Islanda, în cadrul proiectului de mobilitate "Improved teaching in personal safety and social responsibility for seafarers ". Acum, este pe punctul de a intra în relații de colaborare cu Academia Maritimă Warsash.

Săptămâna trecută, Ovidiu Cupșa - directorul general al CERONAV a participat la conferința privind personalul maritim și dezvoltarea echipajelor (Maritime HR and Crew Development), care a avut loc la Londra. 

Evenimentul a reunit personalități marcante din domeniul industriei maritime, directori de resurse umane, manageri HSEQ, reprezentanți ai companiilor de recrutare dar și navigatori. 

În cadrul reuniunii, Ovidiu Cupșa a prezentat o comunicare pe tema companiilor care investesc în training și a folosit prilejul pentru a promova imaginea CERONAV la nivel internațional. 

Cu ocazia deplasării în Marea Britanie, Cupșa a participat, împreună cu directorul pentru dezvoltare al CERONAV, Ci-prian Plăcintă, la o întrevedere cu directorul Academiei Maritime Warsash. Întâlnirea a avut ca scop stabilirea termenilor încheierii unui acord de colaborare în vederea susținerii și promovării reciproce a celor două instituții și realizării de proiecte comune.

"Participarea la conferință și la întâlnirea cu directorul Academiei Maritime Warsash au fost două acțiuni prin care CERONAV a reușit să facă încă un pas important în sensul promovării propriei imagini și al întăririi relațiilor de colaborare cu centre similare din străinătate" - a afirmat Ovidiu Cupșa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3623 secunde