CFR / Circulația trenurilor la nivel național se desfășoară în condiții de iarnă, nu există linii închise

162
CFR / Circulația trenurilor la nivel național se desfășoară în condiții de iarnă, nu există linii închise - tren-1355482440.jpg
CFR a anunțat că, din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivel național, traficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă, anumite trenuri care circulă în jumătatea de sud a țării urmând să ajungă la destinație cu întârziere, din cauza unor probleme tehnice apărute la materialul rulant și la infrastructura feroviară. 

Iată câteva informații utile pentru constănțenii care se pregătesc să călătorească în țară: În cursul dimineții, pe relația Periș - Crivina trenurile de călători înscrise în grafic au staționat în intervalul 6.45 - 7.45 din cauza defectării locomotivei trenului IC 551, care circulă în relația București - Suceava. Traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță începând cu ora 8.00, după ce trenul IC 551 a fost retras în stația Crivina cu ajutorul locomotivei trenului IR 3001. Trenul IC 551 și-a reluat traficul cu o întârziere de 157 minute, iar trenul IR 3001 cu o întârziere de 115 minute. Celelalte garnituri care au staționat, vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 9 și 60 de minute.

Tot din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, în urma verificărilor efectuate pe teren de personalul feroviar au fost semnalate unele defecțiuni la linia de cale ferată pe anumite intervale de stații de pe raza regionalelor Brașov și Galați, circulația trenurilor urmând să se desfășoare pe un singur fir între stațiile Daneș - Sighișoara, Feldioara - Apața, Mediaș - Ațel, Blaj - Crăciunel, Buzău Sud - Cilibia și Rosetti - Cilibia. Echipele de intervenție se află la fața locului și desfășoară lucrări pentru remedierea defecțiunilor tehnice, astfel încât circulația trenurilor să fie reluată în condiții normale de trafic pe ambele fire de circulație, au subliniat reprezentanții CFR.

De asemenea, din cauza unor probleme tehnice semnalate la materialul rulant (cauzate de temperaturile scăzute care se înregistrează și la această ora), operatorul național de transport feroviar de călători a anulat 8 trenuri de călători care circulau pe relațiile: București Obor - Fetești și retur, Târgoviște - Pietroșița, Târgoviște - Fieni, Târgoviște - București Nord, București Nord - Fieni, Ploiești Sud - Urziceni și retur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : "Glasul" roților de tren
Pagina a fost generata in 1.5502 secunde