Cheltuielile persoanele fizice care găzduiesc refugiați vor fi decontate

73
Cheltuielile persoanele fizice care găzduiesc refugiați vor fi decontate - cheltuielilepersoanelefizicecare-1648125459.jpg

Articole de la același autor

Persoanele fizice care găzduiesc cetățeni străini sau apatrizi din zona conflictului armat din Ucraina vor beneficia și de decontarea cheltuielilor cu cazarea în cuantum de 50 de lei/zi/persoană găzduită în plus față de decontarea cheltuielilor cu hrana în valoare de 20 de lei/zi/persoana găzduită, precizează ordonanța de urgență aprobată la ultima ședință de guvern.. Decontarea se va realiza din bugetul inspectoratelor județene pentru situații de urgență. Sumele necesare se vor asigura din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.


De asemenea, actul normativ vizează modificarea Legii nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, în sensul introducerii posibilității sprijinirii unităților administrativ-teritoriale din statele vecine care se confruntă cu dificultăți în gestionarea afluxului de persoane care provin din zona conflictului armat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.8205 secunde