Cinci companii licitează pentru benzinăriile de pe Autostrada Soarelui

411
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat a anunțat că, până la expirarea termenului pentru depunerea ofertelor pentru construirea de benzinării pe Autostrada Soarelui s-au înscris cinci companii petroliere.
"Este o licitație de succes, cu o competiție puternică. Sperăm să anunțăm rezultatul licitației în cel mult două săptămâni", a declarat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Tanczos Barna.
Potrivit directorului CNADNR, Ștefan Sobotka din primul lot fac parte ofertele OMV, Rompetrol și Agip, din al doilea OMV și Rompetrol, din al treilea OMV, Rompetrol, Agip, MOL și Petrom, din al patrulea OMV, Rompetrol și Petrom, iar din lotul cinci MOL, OMV, Petrom și Rompetrol.
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a scos la licitație terenuri pentru amplasarea stațiilor de alimentare cu carburanți pe Autostrada Soarelui, câte cinci pe fiecare sens de mers. Prima stație de carburanți va fi plasată la kilometrul 49, iar ultima la kilometrul 139, aproape de Cernavodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4688 secunde