Circulația trenurilor intră ușor, ușor, în normal. Iată recomandările CFR

91
Circulația trenurilor intră ușor, ușor, în normal. Iată recomandările CFR - garaconstanta2-1391085198.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA a anunțat că, la ora 14.00, traficul feroviar se desfășura în condiții de siguranță pe întreaga rețea feroviară, în prezent utilajele intervenind pentru deszăpezirea liniilor pe secțiile restricționate, astfel încât circulația trenurilor să fie reluată în condiții normale de trafic.


Potrivit CFR, pe intervalele de stații din sudul și sud-estul țării se mențin măsurile de restricționare, iar în zonele în care este 
necesar trenurile circulă cu plug antemergător. De asemenea, se acționează în continuare cu utilaje pentru deszăpezirea liniilor, astfel încât trenurile aflate în grafic să circule în condiții de siguranță.


"Menționăm că pe rețeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, garniturile aflate în grafic asigurând legătura cu toate județele", au precizat reprezentanții CFR. 


Călătorii sunt rugați să solicite telefonic, înainte de a pleca la drum, informații despre ora de plecare sau de sosire a trenurilor, graficul orar fiind permanent actualizat. 










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8236 secunde