CNADNR își face planuri de amenzi pentru roviniete

225
1
CNADNR își face planuri de amenzi pentru roviniete - rovinieta-1445163873.jpg

Articole recomandate

CNADNR estimează că va trimite șoferilor prinși fără rovinietă, în următorii doi ani, între 24.000 și 1.116.000 de amenzi. Pentru trimiterea lor compania este dis-pusă să plătească până la 6,69 milioane de lei fără TVA, echivalentul a 1,5 milioane de euro. Zilnic la CESTRIN, organismul tehnic al CNADNR, sunt înregistrate în medie sute de contestații din partea șoferilor amendați pentru lipsa rovinietei. Compania ar urma să încheie un acord cadru valabil 24 de luni și estimează că vor fi două contracte subsecvente. Procedura de atribuire este licitația deschisă. Ofertele vor fi deschise pe 4 noiembrie, informează gandul.info.

Scopul contractului este achiziția serviciilor de imprimare, anvelopare, comunicare a PVCC emise de CNADNR prin CESTRIN (organismul tehnic al CNADNR), prin intermediul sistemului informatic de emitere a rovinietei (SIEGMCR) pentru încălcarea prevederilor OG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare a drumurilor naționale.

Câștigătorul licitației va expedia PVCC printr-o trimitere recomandată, cu eliberarea unei dovezi privind livrarea la destinatar sau va afișa PVCC la domiciliul sau sediul contravenientului.

Comentează știrea

A TUDOR
18 octombrie 2015
Extra lucru la domiciliu, acum!

Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word. Instruirea se face pe baza unor lectii transmise prin mail. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii trimiteti "INFO" la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde