COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Trenurile nu mai circulă pe ruta București – Constanța

183
COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Trenurile nu mai circulă pe ruta București – Constanța - trenurilenumaicircula-1483691926.jpg

Articole de la același autor

Comandamentul de iarnă CFR Călători instituit pe raza Sucursalelor din sudul și estul țării și echipele feroviare din unități (revizii, depouri, etc) sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul, se arată într-un comunicat de presă.




Cu toate că pentru data de 6 ianuarie a.c. s-a luat decizia anulării unor trenuri pe ruta București – Constanța și retur, legătura feroviară este menținută cu celelalte trenuri rămase în graficul de circulație. Mai multe trenuri Regio vor fi anulate în data de 6 ianuarie. anexa: Au fost pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. Personalul feroviar este la dispoziția pasagerilor oferindu-le asistență în gări și la bordul trenurilor.


Măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajații feroviari au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță și menținerea legăturilor feroviare între localitățile mari.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Social : Bilete mai ieftine la tren
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Social : Permise de tren pentru pensionari
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Actual : CFR facilitează traficul de pe DN1
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde