Colaborare româno - olandeză pe piața materialelor de construcții

424
Producătorii și comercianții de materiale de construcții speră că actuală criză financiară nu va dura multă vreme și că, în curând, piața se va relansa. Ei mizează pe faptul că și în 2009, sectorul construcțiilor va fi motorul economiei românești, că băncile nu vor sta deoparte și vor pune umărul la funcționarea lui.
Această viziune optimistă asupra viitorului sectorului construcțiilor a stat la baza evenimentului organizat ieri, de SC "COMAT Constanța" SA, în colaborare cu "CRH Clay Products", din Olanda, lider de piață în fabricarea ceramicii de producție.
Inițiatorii au prezentat "The Masters Colllection", o gamă de sisteme ceramice pentru zidărie, placări, fațade și de pavaj (100% argilă). La evenimentul desfășurat la "Casa COMAT" și Centrul de afaceri Millenium au fost prezenți constructorii, arhitecții și clienți.
"CRH Clay Products" este unul dintre liderii mondiali în domeniul materialelor de construcții. Grupul are afaceri în 27 de țări, 90.000 de angajați și a realizat o cifră de afaceri de 18 miliarde de euro în anul 2007. Ieri, în Constanța, Jorg Breier, expert manager în cadrul companiei olandeze, le-a prezentat invitaților produsele și noile tehnologii de zidărie și placare a construcțiilor.
"Suntem încrezători în viitorul economiei românești – a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Gheorghe Ciurea, directorul general al SC "COMAT" SA. Noi promovăm produsele de calitate cerute de piață, pe care le vindem la prețuri cât mai apropiate de cele cu care le obținem de la producători. De aceea clienții au încredere în noi. Dacă și ceilalți agenți economici vor promova aceeași atitudine, piața construcțiilor și a materialelor de construcții nu va intra în decline." Compania "COMAT Constanța" și-a propus să demareze colaborarea cu "CRH Clay Products", pentru lansarea produselor grupului pe piața românească.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9978 secunde