Colocviile constructorilor de nave

607
Colocviile constructorilor de nave - colocviile-1491324148.jpg

Articole recomandate

Vineri, 7 aprilie 2017, la Galați, au loc Colocviile constructorilor de nave, eveniment organizat de AGIR Sucursala Galați și Asociația Națională a Constructorilor de Nave din România - ANCONAV. În cadrul reuniunii, inginerul Nicolae Orac va prezenta volumul "Șantierul Naval Constanța, istorie, tradiție și experiență în repararea navelor militare".


Nicolae Orac este absolvent al Facultății de Mecanică din Galați, specializarea nave și instalații de bord, promoția 1958. După absolvire, a fost repartizat la S.N. Constanța. A deținut următoarele funcții: șef de serviciu, inginer șef adjunct, șef al secției construcții corp nave, șef al atelierului de poiectare tehnologii construcții nave, șef serviciu organizarea muncii. După ieșirea la pensie, în 1991, a colaborat în continuare cu SNC. Este autorul unei ample monografii a SNC, care împlinește 125 de ani în 2017. 


În partea a doua a colocviului, inginerul Vasile Panfile, fost șef de proiect pentru nave militare în ICEPRONAV, va prezenta lucrarea "Nave militare proiectate și con-struite în România", care prezintă cele 64 de proiecte de nave militare (noi sau reperate/modernizate) care s-au realizat în institut, între 1968 și 1989. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.366 secunde