Conflictul de muncă de la metrou pune pe jar Ministerul Transporturilor

71
Conflictul de muncă de la metrou pune pe jar Ministerul Transporturilor - metro-1378384800.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Ministerului Transporturilor dezaprobă intenția organizației sindicale Unitatea Sindicatul Liber Metrou de a continua conflictul de muncă ce ar putea duce la greva generală din data de 30 septembrie 2013, se arată într-un comunicat de presă. 

Pe data de 4.09.2013, a avut loc la sediul ministerului o întâlnire între secretarul de stat coordonator al relației cu partenerii sociali, Nicu Buică, și Ion Rădoi, președintele USLM.

În cadrul întâlnirii au fost supuse analizei problemele legate de încheierea noului contract colectiv de munca la nivelul Metrorex. În vederea identificării soluțiilor, conducerea ministerului și-a reafirmat disponibilitatea pentru continuarea dialogului cu reprezentanții sindicali. Astfel, în perioada imediat următoare, au fost stabilite noi întâlniri între sindicat, administrație și conducerea ministerului.

Ministerul Transporturilor, în calitatea sa de acționar majoritar, a cerut noii conduceri a Metrorex prezentarea unor soluții de rezolvare imediată a revendicărilor înaintate de către USLM. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6123 secunde