Conflict între președintele Academiei Hagi și un antrenor al Farului: "Efectiv, dacă nu erau câțiva băieți care să-l oprească, mă bătea"

689
12
Conflict între președintele Academiei Hagi și un antrenor al Farului:

Zilele trecute, după scandalul de la meciul juniorilor A dintre Academia Hagi și ACSSF Farul 2010, a avut loc încă un incident. De această dată, la un meci de juniori C, disputat la baza sportivă de la Ovidiu (3-0 pentru gazde). Președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu îl acuză pe Ionel Melenco, antrenorul echipei de juniori a Farului, că, după un schimb dur de replici, tehnicianul, care este și cadru universitar la Univ. Ovidius, ar fi sărit să-l bată.


"Recunosc, m-a adus în situația în care, când am văzut ce le striga copiilor, l-am înjurat. Conflictul a fost verbal. Eram în tribună, el m-a provocat și l-am înjurat. Dar de aici până să sară să mă bată… Efectiv, dacă nu erau câțiva băieți care să-l oprească, mă bătea. Ajungeam un om la 60 de ani să iau bătaie de la un profesor universitar. Măgăria a început de la el. L-am băgat undeva să se ducă să își vadă de echipă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Pavel Peniu.


"N-am nicio treabă cu el. Să-și vadă de meseria lui. L-am apreciat ca antrenor și pedagog. Știu că muncește foarte mult. Ceea ce mă deranjează este faptul că cei de la Farul nu încetează odată să alimenteze această frustrare pe care o au de a ne demonstra nouă că ei sunt mai buni. Să fi auzit ce ziceau copii lor pe teren: «haideți să-i călcăm pe gât!». A fost un incident neplăcut și care nu ne face cinste", a completat Peniu.



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
MamaUnuiCopilDeLaViitorul
11 aprilie 2013
dl. Peniu

domnule Peniu de ce nu recunoasteti ca miroseati a alcool si va hlizeati la 3-0 ca ultimul om? Domnul Hagi chiar nu vede ce fel de om sunteti ?

Cineva care cunoaste ambele persoane
11 aprilie 2013
Pt. Dl Peniu

Dl Melenco nu vorbeste urat, nu injura si nu si instiga copiii niciodata la violente iar la antrenamente are un comportament exemplar . A fost antrenorul copilului meu 6 ani si venea inclusiv la sedintele cu parintii de la scoala, unde n am vazut niciodata pe cineva de la Academie , sa vada cum se comporta acestia la scoala, deci Dl Peniu sa si caute agresorii si huliganii in alta parte ( eventual la Academia pe care o conduce).

...un martor al incidentului..
11 aprilie 2013
,..Peniu ...un mincinos..

Ma mir de cat tupeu si cata nesimtire da dovada marele presedinte Peniu. Cum poate minti asa tinand cont de faptul ca el este primul care a jignit, injurat si a vorbit ca un nesimtit. Reactia profesorului mi se pare normala. Si eu as fi facut la fel. Nici vorba de a incita copiii. Intrebatii pe copiii de la Hagi daca antrenorul a incitat si le-a vorbit urat. Peniu esti un mare MINCINOS si o jigodie...

Peniu minte
11 aprilie 2013
Peniu minte

Peniu este un mincinos si un idiot. Sa-si vada de bautura lui incontinuare si de manevrele pe care le face.

un spectator
11 aprilie 2013
Peniu, un mincinos

Trebuie sa fi foarte nesimtit sa ai tupeu sa minti in halul asta.

pentru Peniu
11 aprilie 2013
Peniu, stai cuminte

Cum oare poate cu atat usurinta presedintele Academiei Hagi sa spuna, da l-am injurat, l-am jignit, l-am bagat undeva??????? Esti un normal sau esti un animal?

pentru Peniu
11 aprilie 2013
Pentru un mincinos

Domnule Peniu cum naiba puteti sa spuneti "Il apreciez ca pedagog si ca antrenor, munceste mult", dar in acelasi timp il injur, il jignesc,ii jignesc parintii???? Esti normal? Erai treaz cand l-ai jignit sau cand ai dat declaratiile????

Jackal
11 aprilie 2013
Melenco

Cum adica e normal sa sara un parlit de antrenor sa bata presedintele formatiei adverse...pai sa te feresti pe strada bai melenco sa nu.ti iei vreo bata.n cap...ai grija pe unde umblii ca esti cautat bai saracule

llll
11 aprilie 2013
llll

Te-ai luat de cine nu trebuie dl Peniu!Acest om are un comportament si o educatie pe care dvs nu ve ti ajunge vreodata sa le cunoasteti!A ,si nici la nivelul dvs de alcoolemie!Pacat ca oameni ca Melenco nu au loc in societatea noastra de alcoolisti ca dvs

PENIbilU
11 aprilie 2013
sa-ti umplem gura cu bunatati

Pacaliciule, te-a scos hagi la inainintare ? boschetaru`draq, ai uitat unde ai mancat o paine, jegule. Tu-ti neamu`matii de cracanat, cu fiitu ala `drogat.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4115 secunde