Președintele Neculai Tănasă vorbește despre scandalul FC Farul - FC Viitorul

549
3
Președintele Neculai Tănasă vorbește despre scandalul FC Farul - FC Viitorul - fotbalfarultanasa-1365442135.jpg
Președintele FC Farul, Neculai Tănasă, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este dezamăgit de incidentul petrecut duminică între juniorii A ai FC Farul și FC Viitorul, în meciul disputat la Complexul Sportiv "Farul", în care oaspeții au provocat spectatorii cu semne obscene, au înjurat și scuipat adversarii, iar la final, au vandalizat vestiarul.

"Am stat la o repriză, după care am plecat. După meci, am aflat, m-a sunat cineva. Nu ar trebui să se întâmple astfel de lucruri, mai ales la nivel de copii și juniori. Ține de educație. Antrenorii trebuie să ia măsuri. Se mai întâmplă în timpul meciului, dar trebuie să-ți vezi de joc. Mai sunt momente de șicanări între echipe, dar de acolo până la a degenera e cale lungă. Nu fac bine astfel de lucruri, mai ales pentru educația acestor viitori fotbaliști. La fel, cu galeria nu este în regulă să sară în teren. Vii, îți încurajezi echipa și punct", a spus Neculai Tănasă. 

Comentează știrea

Vuie Miitura!
9 aprilie 2013
Vuie Miitura!

Vuie Miitura!

ce sa stie ma asta sa vb?
9 aprilie 2013
vai de mama lui

daca nu era minca si daca nu se,,,injosea sa o ia pe fiisa aia grasa de nevasta sa iasa si el in lume era vai de el! acum are aere! a uitat ce jaf a facut la mangalia,,,,a furat cu primarul cat au putut! are si el o facultate platita ,,,,! succes la retrogradare! pune mana si invata sa vb corect!

Mihai Popoviciu
9 aprilie 2013
Atâta gândește, atâta muge

Cam ăștia-s cu Farul până la moarte...

Răspuns la: Vuie Miitura!
Adăugat de : Vuie Miitura!, 9 aprilie 2013
Vuie Miitura!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde