Antrenorul FC Farul, Alin Artimon:

"Aș prefera să facem cel mai prost joc și să obținem puncte"

397
4
Mâine, pe stadionul "Farul", se vor întâlni liderul Seriei I, FC Botoșani, cu "lanterna roșie", FC Farul, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a din Liga a II-a. Partida va începe la ora 11.00 și este așteptată a fi o întâlnire aprigă între două echipe care au mare nevoie de puncte. "Marinarii" vor să obțină cu orice preț victoria și ar fi mulțumiți de ea chiar și pe fondul unui joc mai slab. 

"Cum poate să fie un joc cu Botoșani, decât unul dificil, cu o echipă care 

țintește promovarea și care cred că are cele mai multe argumente să spere ca la sfârșitul campionatului să fie una dintre promovate. Botoșaniul încearcă acest lucru de multă vreme și probabil că în sezonul acesta e mai aproape ca în celelalte ediții. Îi respectăm și atât. Sunt trei puncte puse în joc și sperăm să le obținem. Dacă vom putea face acest lucru în urma unui joc care să continue forma de creștere sportivă, este perfect, dacă nu, aș prefera să jucăm cel mai prost joc și să facem puncte", a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon. 

Schimbări în lot

În meciul de sâmbătă, antrenorul FC Farul pregătește o altă formulă pentru echipa de start decât în jocul anterior. 

"Este posibil ca formula de start să difere pentru acest meci. A revenit la programul de antrenament Bumbac. Va intra și Săceanu. Singurul jucător care este în afara lotului este Coteanu, care a făcut, ieri, al doilea antrenament normal, dar ținând cont de pauza pe care a avut-o, nu cred că va face parte din lotul de 18", a explicat Alin Artimon. 

Artimon, mulțumit

Pentru Alin Artimon, evoluția Farului de la începutul returului este una care-l mulțumește și spune că, dacă va obține puncte și din meciul cu Botoșani, atunci va răsufla ușurat. 

"Avem patru puncte din ultimele trei jocuri. Ținând cont de rezultatele pe care le-am avut - o victorie, un egal și o înfrângere, evoluția noastră nu arată deloc rău. Din contră, din acest motiv am spus că dacă al patrulea joc cu una din echipele care vor să promoveze ne va aduce puncte, atunci vom ieși bine din această luptă. După, avem două săptămâni să analizăm ceea ce am realizat sau ceea ce n-am realizat, pentru că stăm, și să urmeze un alt calup de patru jocuri din care obligatoriu trebuie să obținem puncte", a mai spus Artimon.

Comentează știrea

tavy
29 martie 2013
...

iar e multumit asta! pffff....

didi
29 martie 2013
farul

Mai POkemon dupa dezastrul pe care l-ai facut si cu agaricii pe care i-ai adus tu vad ca nu esti intreg la minte.Cum poti sa fii multumit dupa un egal si o infringere ca la Sportu poate o sa primesti 3 puncte dar dupa cum vad ca nu prea se grabesc ,mai bine ai tace din gura pacaliciule .

suporter FC Farul
29 martie 2013
Sfaturi pentru meciul cu FC Botosani

puneti accent pe jocul de pase, conexiunile intre coechiperi si faze fixe, cam aceasta ar trebui sa fie tactica lui FC Farul in meciul cu Botosani si nu stati mult cu mingea la un singur coechipier, cautati spatiile libere, vor fi destule, Botosaniul vine sa castige, deci vor lasa multe spatii in centru si in aparare :)

suporter FC Farul
29 martie 2013
Sfaturi pentru meciul cu FC Botosani

Puneti accentul pe posesie, jocul de pase si faze fixe, Botosaniul va veni sa castige, deci vor lasa spatii libere in apare. Selectati 2-3 jucatori care sa execute bine loviturile libere, exersati foarte mult fazele fixe, in rest succes, iar frustatii sa isi vada de Academia lor !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4419 secunde