FC Farul pregătește meciul cu liderul FC Botoșani

539
5
FC Farul pregătește meciul cu liderul FC Botoșani - fotbalprogramfarul-1364240162.jpg

Articole de la același autor

Învinsă în ultima etapă de către Delta Tulcea (2-0), formația constănțeană FC Farul își continuă pregătirea pentru următoarea confruntare din Liga a II-a, care va avea loc sâmbătă (11.00), pe stadionul "Farul", cu liderul FC Botoșani.

Iată programul echipei din această săptămână, comunicat de antrenorul Alin Artimon: luni - antrenament ora 11.00, marți - antrenament de dimineață și după-amiază, miercuri - antrenament ora 11.00, joi - antrenament ora 11.00 plus încă un antrenament cu jucătorii care nu sunt incluși în lotul de 18, vineri - antrenament ora 11.00 și sâmbătă, antrenament de dimineață cu cei care nu sunt incluși în lot.

FC Farul se află pe ultimul loc în clasamentul Seriei I, cu 10 puncte acumulate după 18 etape.

Comentează știrea

lacu
26 martie 2013
fatbal

Mai ARTIMON citeste articolul lui Gache care spune ca este multumit dupa o victorie cu 4 la 1.Tu ei bataie si spui ca tot multumit esti PLEACA dracului de la Farul ca ne duci in Liga a IV-a.

suporter FC Farul
26 martie 2013
Ai bani ai rezultate

Nu ai bani, atunci ai nevoie de jucatori de sacrificiu care sa joace cu sufletul pentru FC Farul si cu un salariu de Romania in lei cat sa rezisti de zi cu zi. Insa la noi, nu avem nici buget de perfomanta, dar nici jucatori de sacrificiu, doar tinere sperante, unii muncitori, altii cheltuitori. Pana nu vine un partener de afaceri la FC Farul sau orice alte surse de sponsorizari la club, nu vor exista rezultate marete ci doar chin si suparare din partea suporterilor constanteni. Trebuie gandita o noua strategie de management al clubului, fiindca actuala strategie nu e de lunga durata.

tavy
26 martie 2013
...

Iar o sa luam bataie,si asta iar o sa fie multumit.Nu v-ati cam saturat ?

Lulu
26 martie 2013
FCFC

Prin absurd, daca scoatem un rezultat bun sambata, Artimon o sa fie cel suparat, fiindca vad ca pe el il multumeste echipa doar cand pierde! Esti o panarama de antrenor, sper ca Buzea o sa fie titular...

can-can
26 martie 2013
FARUL

Artimon la ora 18.55 era pe varianta Constanta vis-a-vis de Auchan si discuta cu un domn ...Cu cine discuta si despre ce sa il intrebati voi!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde