Ce le-a răspuns antrenorul FC Farul contestatarilor

620
4
Ce le-a răspuns antrenorul FC Farul contestatarilor - fotbalfarul-1363971470.jpg
Într-o conferință de presă, antrenorul FC Farul, Alin Artimon a declarat că au fost indivizi în Constanța care au indicat faptul că sunt îndoieli în ceea ce privește dreptul său de a antrena la Liga a II-a, însă acesta a dezmințit orice informație de acest gen.

"Celor care își fac griji le transmit că sunt licențiat pro de patru ani de zile. Sunt asistent universitar și am predat la facultate, deci cei care își fac griji că nu aș avea licența necesară să antrenez la Liga a II-a, iar Farul are de suferit, nu este așa, să stea liniștiți", a declarat Alin Artimon.

Totodată, antrenorul bănățean spune că nu își face probleme în legătură cu modul de arbitraj din următoarele partide și că evită subiectul, mai ales că nu își mai permite să fie suspendat încă odată.

"Dacă este să pierdem din cauza unei greșeli de arbitraj, sunt convins că în timp se va compensa și probabil că, la un moment dat, arbitrii vor greși în favoarea noastră. Aș vrea să mă îndepărtez de acest subiect. Sunt la limită cu suspendările și dacă mai iau una, mă prinde revelionul în tribună", a declarat principalul Farului, care menționează că principalul obiectiv al echipei sale este obținerea punctelor, după care construirea unei echipe închegate: "Să nu uităm că primul obiectiv este să obținem puncte, iar al doilea este să construim. Dacă vrem să facem asta, indiferent de rezultat, bun sau rău, la sfârșit trebuie să existe o analiză clară a nivelului de joc. Să nu ne bucurăm că obținem puncte și nu jucăm nimic. Sper ca acest grup să crească și să se învețe cu victorii". 

Sâmbătă, Farul va întâlni pe Delta Tulcea, în deplasare, de la ora 11.00, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a.

Comentează știrea

narcu
23 martie 2013
farul

Antrenor de rahat ce esti pleaca de la Farul cu adunatura ta de antifotbalisti pe care i-ai adus ca sa-ti dea dreptul,si nu mai minti.

fc farul
23 martie 2013
eu

stie careva daca este televizat meciul delta tulcea-fc farul???

BettingStrategy
23 martie 2013
Pariuri Sportive

Intra pe www.bettingstrategy.ro pentru cele mai bune strategii de pariere si money management la pariuri sportive.

suporter FC Farul
23 martie 2013
bet365

bet365 e un site in care pot vede informatii de pe teren in legatura cu acest meci Din nou televiziunile din Constanta nu dau 2 bani pe fotbal, daca nu e handbal, voley si rugby, atunci ei nu transmit decat meciurile ocazional de pe teren propriu ale echipei fc farul.

Răspuns la: eu
Adăugat de : fc farul, 23 martie 2013
stie careva daca este televizat meciul delta tulcea-fc farul???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde