"MARINARII" sunt TRIȘTI. FC FARUL, ÎNFRÂNGERE în derby-ul cu DELTA TULCEA

1045
8
După o victorie la "masa verde" și un egal pe teren propriu în retur, a venit vremea și unei înfrângeri pentru FC Farul Constanța, care a cedat, sâmbătă, în partida din deplasare cu Delta Tulcea, scor 0-2 (0-1), contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. 

Golurile au fost marcate de Florea (min. 38) și Câju (min. 56).

Chiar dacă echipa sa a pierdut, tehnicianul "marinarilor", Alin Artimon, s-a declarat mulțumit de felul în care au jucat elevii săi.

"Am avut o primă repriză în care am mers foarte bine, cu o mulțime de ocazii, însă nu am reușit să înscriem nici cu poarta goală. O repriză în care presa tulceană a afirmat că Farul a fost net superioară Deltei. Partea a doua a fost mai echilibrată, în care s-a jucat mai mult pe contre. Delta a început mai bine în primele zece minute, timp în care am luat gol dintr-o greșeală de poziționare. Sunt mulțumit de felul în care se exprimă echipa și mă bucur că toți cei care văd Farul sunt surprinși plăcut de modul în care evoluează", a declarat Artimon.

Pentru FC Farul, au jucat: Curcă - Birău, Buzea, Călințaru, S. Chițu (cpt.), Ivanovici, Nițescu, B. Nicola, I. Popescu, S. Popescu, Stoianof. Rezerve: V. Neagu - Drugă, Ghenciu, Fuchs, Igiroseanu, Mucsi, Țabără.

Partida a fost arbitrată de George Rădulescu, din București, ajutat de Bogdan Velicu și Mircea Orbuleț.

Etapa viitoare, FC Farul va întâlni pe liderul FC Botoșani, sâmbătă, 30 martie, la Constanța.

Comentează știrea

Lulu
25 martie 2013
FCFC

Fotbalul se joaca pe goluri...Din pacate cred ca retrogradam in acest sezon.

radu
25 martie 2013
fotbalul mic

salut redactia fiti amabili totusi si dati rezultatele si di ligile inferioare multumesc

Aragorn
25 martie 2013
Aniversare

LA MULTI ANI , MITICA ANTONESCU !!! MULTA FERICIRE SI, IN PRIMUL RIND, SANATATE, CA-I MAI BUNA DECIT TOATE !

FARUL FOR EVER
25 martie 2013
@ 4

...las' ca are viitura mai multi suporteri, adica vreo 21 (asta daca ii aduce oierul de la Ovidiu pe toti ciobanii lui)... parca atatia erau in tribuna la meciul cu Ceahlaul...asa incat, dupa mintea ta, si viitura ar trebui desfiintata, nu ?

FARUL FOR EVER
25 martie 2013
La Multi Ani

La multi ani pt Dumitru Antonescu- un farist adevarat si un simbol sportiv al Constantei si al fotbalului dobrogean. La cat mai multi ani cu sanatate.

sinner
25 martie 2013
Farul

hai ia-ti-o la fund prietene, nu-ti mai da cu parerea ta proasta pe aici, Farul e o echipa ce a facut istorie in fotbalul romanesc si o astfel de echipa nu ar trebui desfiintata niciodata, Farul reprezinta Constanta.

ado
25 martie 2013
da?

Pai de ce nu vii la meci sa le spui in fata parerea ta? Ti-e frica tie de 20 de aurolaci??

gagu
26 martie 2013
farul

Eram sigur ca vei fi multumit antrenor papagal ce esti.Ne indrepti sigur in Liga a III-a si tot multumit ai sa fii.PLEACA cu gasca ta de ratati din Banat si lasa pe altul sa mai faca ceva sa ne salveze

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2998 secunde