FC Farul vrea să joace un meci amical în această săptămână

691
3
FC Farul vrea să joace un meci amical în această săptămână - fotbalfarulamical-1364928503.jpg
În etapa a XX-a a Ligii a II-a (programată sâmbătă, 6 aprilie), FC Farul va sta, datorită numărului impar al echipelor din Seria I, astfel că gruparea de pe litoral se pregătește să susțină un meci de verificare, pentru a menține jucătorii în formă. În prezent, conducerea clubului duce discuții cu mai multe echipe pentru programarea partidei. 

"Jocul nu este încă bătut în cuie. Purtăm discuții cu mai multe echipe, printre care Juventus București (locul 9 în Seria a II-a din Liga a III-a), Dunărea Călărași (locul 4 în Seria a II-a din Liga a III-a) sau Rapid Fetești (locul 6 în Seria a II-a din Liga a III-a). Am vrea să jucăm vineri seară, dar încă nu este trasă linie", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Alin Artimon. 

Dacă se va concretiza, amicalul ar urma să se joace pe stadionul "Farul".

Iată programul echipei din această săptămână: astăzi, echipa va efectua două antrenamente, joi - unul, iar vineri - două antrenamente. Sâmbătă, echipa va mai efectua un antrenament, iar duminică, jucătorii vor fi liberi. 

FC Farul va juca următorul meci oficial în etapa a XXI-a, sâmbătă, 13 aprilie, contra Rapid CFR Suceava (locul 9 în Seria I din Liga a II-a), la Constanța. 

Comentează știrea

rambo
3 aprilie 2013
farul

POkemon mai esti inca antrenor,dupa dezastrul care l-ai facut in cadrul clubului?

Anonymous
3 aprilie 2013
Ce gluma buna :))

Artimoane...tu vrei sa mentii jucatorii in forma??? Care forma omule? Parca au fost niste gaini ametite la ultima partida...ai reusit sa faci dintr-o echipa care abia statea in ghete...intr-una care nu stie nici cum sa se lege la sireturi... pleaca-n mm la tine la Timisoara si lasa-n plm Farul sa moara in liniste...chiar daca nu e mare antrenor Barbu reusise sa stranga echipa in jurul lui...jucau din ambitie..daca valoare nu au...cu tine nu joaca nimic... organizezi amicale cu Prabusirea Fetesti si Avantul Colentina...ca sa vada suporterii ca Farul ar trebuii sa-si schimbe numele in Scanteia Constanta? vai pl noastra frate...ne-ai distrus intr-un hal fara de hal....

Anonymous
3 aprilie 2013
nu asta e intrebarea?

El nu a fost antrenor niciodata :))) POkermon...inca mai ai de gand sa ne strici sambetele atunci cand joaca Farul sau ne faci un favor si iti iei bilet la primul tren de Timisoara...?

Răspuns la: farul
Adăugat de : rambo, 3 aprilie 2013
POkemon mai esti inca antrenor,dupa dezastrul care l-ai facut in cadrul clubului?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde