După scandalul de la meciul de juniori dintre FC Farul și FC Viitorul

Ce au discutat Pavel Peniu și Neculai Tănasă

949
7
Ce au discutat Pavel Peniu și Neculai Tănasă - fotbalfarulviitorulintalnire-1365531129.jpg
Ca urmare a incidentelor ce au avut loc la meciul de juniori A FC Farul - FC Viitorul, a fost organizată o întâlnire între președinții cluburilor FC Viitorul și FC Farul, Pavel Peniu, respectiv Neculai Tănasă, și comandamentul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", reprezentat de colonelul Mircea Seceleanu. 

"Punctul comun al celor două cluburi este că au obiective și strategii comune și numai printr-o colaborare continuă fără false învinuiri se pot obține performanțe în viitor. Pavel Peniu și Neculai Tănasă au reconfirmat colaborarea foarte bună pe toate planurile între cluburile Viitorul și Farul. Această colaborare va fi promovată în continuare, în ciuda unor persoane ce creează o atmosferă de neacceptare a unui alt adversar sportiv. În viitor, cele două cluburi vor lua măsuri ca aceste incidente să nu mai existe. Va avea loc o analiză a comportării grupelor de juniori care s-au confruntat în meciul de duminică și cei care vor fi găsiți vinovați vor suporta consecințele regulamentului de ordine interioară al fiecărui club. Gruparea Mobilă de Jandarmi «Tomis» va acorda tot sprijinul ca asemenea incidente cu deznodământ neprevăzut, ca pătrunderea suporterilor pe teren, să nu mai existe", reiese din comunicatul emis de cele două grupări constănțene.

Duminică, cu câteva minute înaintea fluierului final al meciului dintre echipele de juniori A ale Farului și Viitorului, Florin Tănase, cel care a înscris golul pentru Viitorul, a provocat spectatorii cu semne obscene, iar pe unul din jucătorii echipei adverse l-a scuipat, ceea ce a creat furie în rândul juniorilor Farului. Mai mult, situația s-a înrăutățit în momentul în care un spectator a pătruns pe teren și l-a lovit pe un alt jucător al Viitorului.

Spiritele s-au calmat odată cu intervenția jandarmilor. În urma acestui incident, au fost sancționați cu cartonaș roșu Tănase și Mitache (Viitorul) și Hetruc (Farul). De asemenea, Comisia de Disciplină va lua o decizie, zilele acestea, în privința vinovaților.

Comentează știrea

sharky83
10 aprilie 2013
HAI FARUL

Indiferent de ce crede lumea este ceea ce credem noi insisi, Cu FARUL in suflet. Dublazilei.ro site de pariuri sportive, va asteapta si un concurs pe forum.

tanasa hotule ai jefuit mangalia
10 aprilie 2013
rasa matii de lingau

tu cu tusac la puscarie cu voi! ati furat 13miliarde de la echipa! lasa ca nu scapati! bine ca ai plecat la farul! in liga3 acolo iti este locul! auzi la el presedinte ,,,si el nu stie nici macar sa vb si are o facultate platita! ce sa vb ma tu cu paul peniu? pune mana pe carte si apoi vorbeste! hotule

constantean
10 aprilie 2013
Acord

Cred ca dl colonel ar fi fost surprins sa-l auda ieri pe Peniu,cum injura ca la usa cortului,la un meci dintre cele doua cluburi.Asa a inteles el ca trebuie sa reprezinte imaginea lui Hagi...cu injuraturi Erau acolo profesori,antrenori,parinti,si mai ales copiii...iar el isi baga si scotea...pacat ca Hagi il mai si plateste cu bani grei pe acest individ,care nici macar el nu intelege de ce e presedinte la un club care se doreste sa devina imaginea lui Hagi.Dar copiii si parintii care il ascultau cum injura ce concluzii au tras?Pacat ca pe spatele lui Hagi si a imaginii lui construite cu truda si bani ,vine un salariat si ti-o calca in picioare.El ar fii trebuit sa fie primul care intelege asta,sau poate era putin baut

mama san
10 aprilie 2013
cetateanul turmentat

@constantean: "El ar fii trebuit sa fie primul care intelege asta,sau poate era putin baut"...corect, putin e un termen bland, pt Peniu e ceva normal sa fie mai mereu cu nasul rosu, mai bine reprezenta o firma de spirtoase decat o Academie, fie ea si de fotbal.

claudiu
10 aprilie 2013
tiganie

PE OM IL CHEAMA PAUL NU PAVEL SAU VASILE PENIU.......REPET PAUL PENIU NU PAVEL CU AI ZICETI VOI....

un fan
10 aprilie 2013
...Peniu... un mitocan

...La ultimul meci la care a asistat ca spectator marele presedinte Peniu a injurat ca un mitocan...

un parinte...
10 aprilie 2013
..Peniu...un betiv...

...Oare Hagi stie cum se comporta familia Falina in tribuna si ce atitudine de golani au unii dintre angajatii lui?...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4777 secunde