Consiliul Investitorilor Străini lansează proiectul „Va Urma”

100
Consiliul Investitorilor Străini lansează proiectul „Va Urma” - consiliulinvestitorilorstrainila-1662536664.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 7 septembrie 2022, în prezența primului ministru Nicolae Ciucă, va avea loc lansarea proiectului „Va Urma”. Inițiat de Consiliul Investitorilor Străini, proiectul este o platformă menită să creeze un țel pentru România din care să derive obiective clare pe care să le urmăm cu toții (mediul public – inclusiv decidenții de politici, mediul academic, mediul privat și cetățenii). Acesta a fost dezvoltat inițial în anul 2016 și a plecat de la întrebarea: România, tu ce vrei să te faci când vei fi mare? Viziunea Consiliul Investitorilor Străini a fost de a propune un proiect de anvergura unui proiect de țară pentru România.


La momentul respectiv, ambiția propusă a fost ca România să devină a zecea economie a Uniunii Europene până în anul 2036. Pentru obținerea dezideratului a fost dezvoltată o listă de soluții concrete la baza cărora au stat estimări macroeconomice realizate de profesioniști.


Consiliul Investitorilor Străini numără circa 120 de companii membre care au împreună aproximativ 180.000 de angajați, majoritatea români. Toate companiile sunt înregistrate în România, plătesc taxe statului român, funcționează respectând legile țării și sunt în mare parte conduse de manageri români. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Septembrie 2022
Stire din Economie : Incendiu pe un portcontainer chinezesc
Pagina a fost generata in 0.5192 secunde